Гра


2: 3

Удари по воротах:

21
:
15

Удари у рамку воріт:

14
:
7

Сейви:

4
:
12

Фоли:

7
:
6

Дмитрук Андрій/Попко Максим/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 У звітному протистоянні зустрічалися найближчі переслідувачі «Надії» в таблиці Суперліги. Цікаво, що обидві команди останні свої ігри напередодні провели із «Вотрансом»: «Любарт» несподівано вперше в сезоні поступився 1:3 у календарному матчі, а от «динамівці» за день до битви з «Любартом» зуміли здобути перемогу над транспортниками – 4:0. А до гри між собою команди підійшли з однаковим багажем у сім набраних очок за чотири тури.

 У першому таймі гравцям «Динамо» вдалося «перекрити повітря» атакувальним намаганням «Князів». Доки підопічні Назара Бугайчука своїми комбінаціями шукали виходи з нав’язаного «лабіринту» до воріт Максима Франчука, їх суперники діяли значно прагматичніше та набагато частіше доводили свої атаки до ударів по воротах – Станіславу Горніку довелося рятувати свою команду після моментів Олександра Мосіюка та Миколи Жука. З можливостей «Любарта» в першому таймі можна згадати хіба постріл Максима Матвійчука у ближній кут, з яким воротар упевнено впорався. А от під завісу першого тайму «динамівці» лише якимось дивом не відкрили рахунок в грі – героєм епізоду став Горнік, який спочатку відбив удар Романа Москвича, а добивання Дмитра Стояновича перевів у стійку своєї рамки!

 Картина на майданчику не змінилася й після перерви – гравці «Динамо» знову були гострішими за своїх суперників, а Горніку так само доводилося демонструвати свою майстерність – цього разу після потужних пострілів Ігоря Блажиєвського і того-таки Мосіюка. А в середині тайму «Князі» ніби згадали, що для перемоги потрібно частіше пробивати по воротах, і Антон Дригульський, перехопивши м’яч у центрі майданчика, щодуху вистрелив прямісінько у верхній кут воріт Франчука – 0:1! Зі своєрідного «нокдауну» гравці «Динамо» відходили довго, а команді це коштувало ще двох пропущених м’ячів від Сергія Вишневського – спочатку після контратаки у незахищену рамку, а потім – більярдно точним ударом у нижній кут воріт – 0:3!

 Після такого потрійного удару протягом якихось двох хвилин багато хто міг опустити руки, але не «Динамо». Номінальні гості пішли на рятівний штурм п’ятьма польовими гравцями і протягом однієї хвилини почергово вивели на дальній «п’ятачок» Олександра Мосіюка та Володимира Баденчука – 2:3! Кінцівка гри минула під неймовірною напругою – команди навіть пограли у форматі «чотири на чотири» після того, як другі попередження від арбітрів отримували Володимир Баденчук та Владислав Сизик. А «динамівці» з усіх сил намагалися врятувати бодай нічию в цьому поєдинку, однак Блажиєвський не влучив у ворота з вбивчої позиції, а Мосіюк не переграв Горніка у ближньому бою. Таким чином, фінальна сирена вивела «Любарт» на одноосібну другу сходинку в таблиці Суперліги, а «динамівці» показали, що у них великі амбіції на нинішній сезон волинського футзалу.

 Кращі гравці: Олександр Мосіюк – Станіслав Горнік