Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська




Про гру:

Дві сходинки турнірної таблиці не є найбільшим розривом між командами, та все ж напруга між командами була неабияка. 

"Маневичі" здивували нас вже на 3 хв матчу відправляючи м'ячі у ворота суперника, буквально, один за другим. Винуватцем цих неймовірних попадань став Назар Назарук. У шоковому від спритності суперників стані гол забиває і любартівець Денис Бернадський. На 10 хв гри команди отримали по 1 фолу, а вже за хвилину до закінчення тайму Назар Назарук, скориставшись необачністю воротаря "Любарта" пробив 3 м'яч на користь "Маневич". Та Назар радів на надто довго, адже Денис Бернадський буквально за лічені секунди до сирени відправив снаряд у ворожі ворота, змінивши рахунок на 2:3. 

Гра "Любарта" супроводжувалася ну дуже емоційними батьками і їхніми коментарями матчу. Одного з батьків впевнено можна назвати вболівальником року, адже абсолютно всі дії юнаків на полі не залишалися без емоційних викриків та висловів. 

На 24 хв матчу "Маневичам" вдалося обхитрити захист "Любарта" й Назар Каращук забив 4-й для команди м'яч. 27 хв матчу запам'яталася голосними криками того самого вболівальника року, адже Роман Бобир подарував йому та команді третє і останнє для "Любарта" попадання.