Гра


4: 1

Удари по воротах:

22
:
20

Удари у рамку воріт:

11
:
13

Сейви:

12
:
7

Фоли:

4
:
6

Хомич Олена Григорівна, Матвіюк Роман Володимирович, Хомич Анатолій Анатолійович



https://vk.com/album-30257847_243463087

Хронометрист / Делегат:

Оніщук Ю.,




Про гру:

 

Вже на 16-й секунді  «брендівець» Роман Козачок влучним пострілом у кут воріт «Атлетика»  змінив нуль на електронному табло на одиничку. Друге луцьке дербі у квартеті  чотирьох першолігових команд з обласного центру стало своєрідним продовженням протистояння «Динамо» - «Мідас». Амбітні колективи відразу кинулися до бою і в обороні відсижуватися не збирався жоден з суперників.

На 6-й хвилині енергійного поєдинку Дмитро Заболотько з «Бренд Групу» знайшов шпарину в захисних побудовах «матрацників» і зумів поцілити у дальній кут – 2:0. Серйозна заявка на перемогу в першому матчі 1/2-ї  плей-офф у боротьбі за звання Абсолютного чемпіону Волині в Першій лізі.

«Атлетик» не розгубився і спробував за рахунок пресингу переломити хід поєдинку, але господарі  вміло виходили з під ігрового тиску та вдало в рамці діяв Дмитро Притулюк, відбиваючи потужні удари. Проте і Дмитро був безсилим за хвилину до закінчення тайму, коли Павло Бебко завершив ідеальну комбінацію номінальних гостей. За рахунку 2:1 пролунав сигнал на відпочинок.

У другій половині зустрічі події розгорталися за сценарієм, згідно якого в ролі першого номера виступали «атлетики», а «брендів ці» відповідали гострими випадами. Глядачам нудьгувати не довелося. Довгий час здавалося, що «смугасті» рахунок зрівняють, але Роман Козачок був іншої думки і за 2 хвилини до закінчення основного часу оформив дубль. Рахунок став 3:1.

«Атлетик» відразу взяв тайм-аут і пішов у наступ з Максимом Кононом у якості «воротаря-мотала». Дивідендів цей хід «смугастим» не приніс, а «брендівець» Артем Назарчук наприкінці протистояння встановив остаточний підсумок – 4:1. Гарна заявка на підсумкову перемогу в другому раунді плей-офф.