Гра


8: 7

Хронометрист / Делегат:

Савчук Анатолій




Про гру:

Черговим матчем Суперліги з футзалу між командами: «ТТІ» Нововолинськ – «Вотранс» Луцьк розпочався 6-й тур 15-го ювілейного чемпіонату Волині. Але все по порядку.  

Через повітряну тривогу зустріч довелося перенести у часі пізніше. З керівництвом спорткомплексу були прийняті превентивні міри по забезпеченню громадської безпеки і громадського порядку громадян і учасників змагань. Було вирішено провести зустріч без глядачів.  А тепер, про саму гру.

Звичайно, затримка матчу дала про себе знати. Гравці обох команд помилялись в простих ситуаціях, але скоріше до тями прийшли господарі:  перша половина гри закінчилась з рахунком 5:1 на їхню користь. 

Активний Юрій Кошелинчький на 5-й хвилині відкриває рахунок 1-0. Не проходить і хвилини , як Данило Плюшнюк забиває другій м’яч. Лише на 5-й хвилині гості забивають свій перший м’яч - Михайло Запорожець. Юрій Кошелинський на 13-й хвилині , а перед тим двічі Олег Сквіра доводять рахунок до надто переконливого.

У другому таймі підопічні Юрія Волошина не були згідні з таким результатом і скоротили рахунок до мінімального. Автор хеттрику Юрій Романюк на 17-й, 19-й та 23-й хвилинах зменшив відставання в рахунку, щоправда перед тим , «ТТІшник» Максим Попов на 20-й хвилині забив чудовий м’яч та відновив гандикап. 

Вся боротьба за підсумковий результат зустрічі прийшлися на останні хвилини гри. Шальки терезів успіху коливались то в один, то в інший бік.

На 26-й хвилині автор дублю Михайло Запорожець загострює інтригу в зустрічі, забиваючи прекрасний гол. Закінчення гри приходить на зустрічних курсах , з багатою кількістю гольових моментів і прекрасно забитих м’ячів . 

На 29-й хвилині Юрій Романюк з клубу «Вотранс», а потім на тій же хвилині, кращий бомбардир команди «ТТІ» Олег Сквіра ставлять крапку у грі - 8-7 на користь господарів.

Кращі гравці: Олег Сквира – Михайло Запорожець