Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

 

На свято Василя святою справою для гарного настрою команди варто мати гравця саме із таким ім’ям. В колективі «Локі», який носить прізвисько скандинавського богу бешкетування, жартів та обману, така людина є. Колишній КВНщик та затятий гуморист Василь Пилипюк не зважаючи на день народження зранку суботи 14 січня прийшов на матч-відкриття другої половини сезону з бойовим настроєм, аби здобути перемогу в поєдинку з «Гіркою Полонкою». Партнери по команді привітали 69-го номера (без ніяких асоціацій)) із черговою датою, а ми користуючись нагодою від імені АМФВ та делегатського корпусу щиро доєднуємся до самих теплих побажань.

Перед звітною зустріччю суперники в турнірній таблиці розташувалися в зоні плей-офф. Але якщо «полонківці» з шістьма заліковими балами посідали 8-му сходинку, то лучани розташувалися між безумовним лідером «ВНУ» та третім колективом нинішньої Четвертої ліги «Луцькцентр».

Що цікаво, футзалісти з приміської команди вже за годину до початку гри у темряві майданчика ОДЮСШ розпочали підготовку до матчу 6-го туру Четвертої ліги 15-го ювілейного чемпіонату Волині.

І не дарма працювала на ранковій розминці під орудою Сергія Гомона молодіжна команда. В дебюті поєдинку «скандинави» надзвичайних завдань перед захистом ФК «Гірка Полонка» не поставили і фаворитом в турнірній гонці не виглядали. Тому особливого дива в забитому на 5-й хвилині голі явно не було. Кілька поперечних передач і кращий у складі гостей Леонід Стащук відкриває рахунок – 0:1.

Пропущений м’яч не викликав паніки в рядах «Локі», але гравцям у білій форсі в ці хвилини було не до гумору. Настрій господарів поправився лише на 9-й хвилині, коли заряджений на боротьбу Сергій Безушкевич використав зручну передачу від кращого гравця матчу Тараса Обазовського та відправив «селект» у сітку – 1:1.

Завершення першого тайму залишилося за юнаками, котрі атакували гостріше і двічі змусили голкіпера «білих» виручити партнерів за командою. Паритет зберігся до сигналу на перерву.

Друга половина гри стала бенефісом досвіду у протистоянні із юнацьким максималізмом. Коли на 18-й хвилині кращий гравець матчу Тарас Осадовський вивів «Локі» вперед, а згодом Микола Глушаков зробив рахунок 3:1, стало зрозумілим, що у святковий день перемогу лучани не віддадуть та привітають цим Василя Пилипюка, який добряче попрацював на паркеті ОДЮСШ.

Третій м’яч остаточно зламав юнаків і навіть тайм-аут не дозволив повернутися ФК «Гірка Полонка»у гру. Досвідчений суперник почав діяти на контратках і довів матч до перемоги. Більше того на 23-й хвилині емоційний Дмитро Медунецький таки завершив акцентованим пострілом чергову спробу вписати своє ім’я в ігровий протокол. А на останок Тарас Осадовський оформив дубль та підсумував гру – 5:1.

Поразка «Полонківців» ускладнила завдання для ФК зачепитися за плей-офф, але не виключила з числа претендентів на участь в Абсолютній першості. А веселий колектив із символічною назвою «Локі» залишив за собою вже звичну для команди другу сходинку в турнірній таблиці.

Кращі гравці: Тарас Осадовський - Леонід Стащук