Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Шоста команда проти восьмої – не найкраща афіша матчу 6-го туру П’ятнадцятого ювілейного чемпіонату Волині. Проте, з огляду на історію виступів команд в минулих сезонах, очікування від гри були доволі позитивними. Суперники неодноразово демонстрували фах, майстерність та характер. Проте, на свято Василя учасники першого матчу 6-го туру в Першій лізі 15-го ювілейного чемпіонату Волині суперники з’явилися у гарному гуморі з величезним бажанням виправити своє турнірне становище.

До 11-ї хвилини на майданчику ОДЮСШ тривала рівна боротьба і не варто описувати безліч моментів, котрі могли завершитися взяттям воріт. Перше взяття воріт стало свідченням невеличкої переваги досвіду над молодістю. В гольовому моменті Володимир Колесник все зробив майстерно та бездоганно – 1:0.

Здавалося мінімальний рахунок  стане підсумком першого тайму, але знову на арені, даруйте паркеті ОДЮСШ багато що вирішував його величність Досвід. Тривала остання хвилина першої половини гри, коли «річники» розігнали швидку атаку. Останню філігранну передачу зробив  Артем Ступницький, а забивний Едуард Хрипа переправив «селект» у сітку. За рахунку 2:0 суперники пішли на відпочинок.

По перерві характер гри не змінився. Хлопці з Горохівської ОТГ намагалися розігрувати комбінації на максимальній швидкості, а ФК «Стир» був не проти підловити суперника на контратаці. Напруження зростало і на 21-й хвилині вибухнуло емоційним епізодом. В центрі майданчика капітан господарів впав після контакту із гравцем у синьо-чорній формі та втратив м’яч, який опоненти перевели на правий фланг наступу, де активний Вадим Корнелюк пробив кіпера господарів та скоротив відставання до мінімуму – 2:1.

Проте менше ніж за хвилину обізнаний у фут зальній справі  Дмитро Марцев з Демидівки зробив серйозну заявку на перемогу, коли переправив помаранчевий снаряд у сітку ФК «Пірванче».

А за три з невеличким хвилини до завершення стався авто гол у гостей, а ще через хвилину, коли гості пішли вперед із п’ятим польовим, Володимир Колесник обікрав в центрі майданчика свого опонента та в напівшпагаті відправив м’яч у порожні ворота – 5:1. Кращий гравець матчу на досягнутому зупинятися не хотів та був не проти збільшити гольовий рахунок. За курйозних обставин Володимир зумів таки вписати своє ім’я в ігровий протокол зустрічі, але щоправда у якості автора автоголу.

Переможний результат повернув «річників» до пулу претендентів на медалі першості, а ось амбітному ФК «Пірванче» варто у наступних матчах поповнити свою скарбничку здобутків заліковими балами, аби протрапити до пдей-офф.

Кращі гравці: Володимир Колесник – Назарій Степанюк