Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

«Надія-2» цього річ веде запеклу боротьбу з «ЛСТМ» за чемпіонство у Вищій лізі. Натомість «Агромат» грає нестабільно, втім багажу вже набраних балів колективу має вистачити для потрапляння до зони плей-офф. Гра розпочалася цілком прогнозовано – хорівці помітно переважали номінальних гостей у володінні м’ячем і розігрували фірмові комбінації, а «Агромат» намагався не дозволити суперникам наближатися до воріт на небезпечну відстань і покладав надії на успішну контратаку. Але вже в дебюті поєдинку «салатовим» довелося змінювати стратегію, адже надто легко номінальним господарям вдавалося розрізати їх захист і завдавати разючих ударів. Вже на 3-й хвилині Володимир Кліш розпечатав Олександра Лещука, а на 5-й Вадим Видихай подвоїв перевагу «Надії-2». Після цього господарі дещо заспокоїлися, гра вирівнялася і перемістилася у середню частину майданчика. Та за п’ять хвилин до перерви пролунав сигнал повітряної тривоги і матч довелося перервати на довгих 2 години. Пауза пішла «Агромату» на користь і після відбою тривоги гості провели кілька непоганих атак, а перед самою перервою Роман Близнюк першим встиг до відбитого Дмитром Харченком м’яча і влучним ударом увігнав його під поперечку.

У другому таймі за «слизького» рахунку 2:1 команди діяли доволі обережно, хоча «Надія-2» контролювала гру і створила чимало нагод для того, щоб збільшити рахунок, але дуже надійно у рамці «салатових» діяв Олександр Лещук. Та одного разу і він був безсилий, коли на 24-й хвилині захисники загубили перед воротами Вадима Видихая і той з метра переправив у сітку вивірену передачу Іллі Хвещука.

Таким чином, «Надія-2» продовжує переслідувати лідера, а «Агромат» хоч і опустився на одну сходинку в турнірній таблиці продовжує зберігати хороші шанси втриматися у топ-8.

Кращі гравці: Вадим Видихай – Олександр Лещук