Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Важко знайти у цьогорічному складі Вищої ліги два настільки несхожих колективи, як суперники у звітному поєдинку. «Локомотив» грає у звичній для себе розкутій манері, команда вміє і любить атакувати та не надто переймається надійністю захисту. Як наслідок такої «бразильської» побудови гри, ківерчани другі в лізі за кількістю забитих голів, однак другі ж і за кількістю пропущених. Втім, результат «Локомотив» видає цілком пристойний і має чудові шанси «пошуміти» у плей-офф. «КроШу» ж навпаки ніяк не може реалізувати свій потенціал, голи команді даються з величезним трудом, хоча з іншого боку і забити цьому «міцному горішку» не так просто. З перших хвилин зустрічі номінальні господарі зробили спробу заволодіти ініціативою і зіграти «першим номером». Та захист «заводчан» не давав розбігтися прудконогій молоді «Локомотиву», натомість свій шанс гості використали на всі сто відсотків – Вадим Словік відібрав м’яч у захисника, що вирішив обіграти його поблизу своїх воріт, вискочив сам на сам та переграв Романа Веселуху. Ківерчани активно помчали відігруватися і на майданчику пішла доволі весела  відкрита гра, втім до логічного завершення колективи справу доводили не надто часто. Наприкінці тайму Юрію Чепурі вдалося зрівняти рахунок несподіваним пострілом у ближній кут. Та на перерву команди пішли таки за рахунку 2:1 на користь «КроШу»: Вадим Словік реалізував чисельну перевагу після вилучення Романа Веселухи за фол останньої надії.

По перерві змушений відіграватися «Локомотив» все активніше атакував, але досвідчений захист гостей та Сергій Ціхоцький у рамці зводили нанівець усі їх зусилля. Натомість швидкі нападники «КроШу» раз за разом вривалися у вільні зони і загрожували воротам. В середині тайму Влад Оліщук та Максим Відрінський довели перевагу гостей до трьох голів і справу було вирішено. Ближче до завершення зустрічі господарі відверто втомилися, хоча й вперто йшли вперед. На останній хвилині колективи обмінялися результативними ударами і фінальна сирена зафіксувала остаточний рахунок 5:2 на користь «КроШу».

Отож, «Локомотив» опускається на 5-ту сходинку турнірної таблиці, а «КроШу» наближається до ківерчан впритул і відстає лише на 1 очко.

Кращі гравці: Павло Шмига – Вадим Словік