Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Притулюк Дмитро




Про гру:

 

Пропущений через повітряні тривоги по суті центральний матч 6-го туру між «Industrial West» та FC «Traders» мав не аби яке значення в боротьбі за призові місця Регулярного ювілейного чемпіонату в Першій лізі. В анонсі звітного поєдинку гріх було не використати журналістський штамп щодо боротьби за так званих шість очок, адже у разі перемоги господарі скорочували відставання від лідера першості «Атлетика» до двох пунктів та отримували реальний шанс на чемпіонський титул «регулярки». А команда фахівців з торгово-інвестиційних операцій у разі вікторії зміщували з другої позиції прямих конкурентів та наближались на відстань однієї перемоги до клубу з Млиніва.

У вечері четверга за підсумками звітного поєдинку спрацював другий варіант. Переможцем луцького дербі став FC «Traders», який виграв з рахунком 4:1. Хоча до 10-ї хвилини в ігровому протоколі значився рахунок 1:0 на користь «Industrial West», в складі якого в середині першого тайму на п’ятачку вдало зіграв Олександр Поліщук, підправивши потужний постріл свого голкіпера та однофамільця Андрія Поліщука в сітку воріт гостей.

Але наприкінці першої половини гри «трейдери» Сергій Трофимчук та Артем Пашківський на 100% використали свої гольові нагоди та підсумували результат першої половини гри.

По перерві автори перших успішних підкорень воріт знову опинилися в центрі уваги. Але цього разу на 17-й хвилині гри Артем виконав роль асистента, а Сергій точним ударом оформив дубль – 1:3.

Всі питання щодо переможця дербі за кілька хвилин до фінального свистка зняв Дмитро Оляницький, зробивши рахунок у грі переконливим – 1:4.

Кращі гравці: Олександр Поліщук – Сергій Трофимчук