Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Гетьман Василь




Про гру:

 

З дещо різними турнірними показниками підійшли суперники до екватору перегонів 4-ліги. Князівська сімейка не хапала зірок з неба, здобувши в 2022-році лише один заліковий пункт. В той час більш досвідчена в турнірних битвах команда з Ратніва в графі "перемоги" в турнірній таблиці мала цифру "3!!!" , а тому в разі перемоги над одним з аутсайдерів вмикалась в чільну групу команд з медальними амбіціями.
   Події, що розгорнулись на паркеті з перших хвилин підтверджували таку передматчеву розстановку сил----гості виглядали в дебюті впевненіше та гостріше, але втілити в забиті голи свою перевагу їм досить довгий проміжок часу не вдавалось. Лише на 8-хв після розіграшу штрафного "кругленький" по-статурі Віталій Василюк продемонстрував, що має в своєму арсеналі потужний і добре поставлений удар----його постріл здалеку був ефектним і без шансів для кіпера князів. За 2-хв ратнівчани закріпили свою перевагу після точного удару  Артема Лясковського. В господарів мало що виходило до перерви, але кілька гольових нагод вони мали також проте не зуміли їх реалізувати.
    На початку 2-тайму прикрий рикошет і автогол від Ярослава Хінцівського повернув інтригу в матчі, рахунок став 2:1.Проте за кілька хвилин дуже холоднокровний прохід вдався Денису Тижуку, коли він по центру вийшов на ворота та на "паузі" чітко влучив у дальню дев'ятку. Господарям нічого не залишалось, як йти вперед, все частіше їх кіпер підключався 5-м до розіграшів, але за 3-хв до закінчення зустрічі він грубо помилився в центрі поля, після чого був змушений фолити----інакше нападник гостей забивав би вже в порожні ворота. Як результат----цілком справедливе вилучення!!! Проте товариші на паркеті впряглись за свого воротаря і гідно оборонялись, але за 1хв 05 сек до фінальної сирени ратнівчани реалізовують чисельну перевагу та, казалось, знімають усі питання щодо переможця цієї дуелі, як-не-як 1:4 на електронному табло і 65-секунд до фінальної сирени.Я думаю, що в цей час жоден із вболівальників та й жоден з гравців обох команд не міг уявити, що вся основна розв'язка цієї битви ще попереду. Футзал----це дуже динамічна гра, а тому тут часто трапляються дивовижні ендшпілі і розв'язки за лічені секунди, але щоб таке феєричне шоу влаштувала команда 4-ліги----я бачу вперше. За 34-сек до закінчення матчу рахунок став 2:4! Очі в гравців команди князів засяяли надією, вони відчайдушно давлять на ворота гостей, а головне ----в команді знайшовся справжній лідер Сергій Мельничук, який за 17-сек до "фінішу" матчу робить рахунок мінімальним. Відразу після розіграшу з центру ратнівчани втрачають м'яч і  "фемелівці" знову стрімголов мчать в атаку, заробляють штрафний і за 4-сек до сирени, вже вище згадуваний "22-номер" в зеленій манішці кладе "селект" в дальній кут червоних після розіграшу штрафного. Оце так розв'язка поєдинку, бойова нічия 4:4!!!
Кращі гравці: Мельничук Сергій - Третяк Назар