Гра


4: 2

Удари по воротах:

13
:
18

Удари у рамку воріт:

7
:
8

Сейви:

3
:
2

Фоли:

1
:
1

Журибіда Володимир/Літвінчук Леонід/Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Швидко пролітають святкові дні в цей непростий час, як для глядачів, так і для футзалістів АМФВ. От вже і встигли відсвяткувати Старий Новий рік, чим безумовного завдячуємо нашим воїнам , які дають нам змогу в спокої пограти футзал , а глядачам насолодитись цим прекрасним видом спорту .
 В цей недільний день одним з поєдинків була гра між "середняками " Вищої ліги- луцьким "Акцентом" та представниками колишнього Рожищенського району, командою "Торпедо". Колективи набрали по шість очок в свою скарбничку після п'яти турів, і знаходились поруч в турнірній таблиці , тож сьогоднішня гра мала вирішити  яка команда сильніша на даний момент. 
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, а по можливості підловити опонента у швидкій контратаці. Першому це вдалося представнику відомого "питного" бренду Денису Швораку, який на "пятачку'' розібрався з воротарем "торпедівців". Збільшили перевагу червоно-чорних Дмитро Чоботан та Іван Солованюк, і команді Анатолія Мищука стало геть непереливки.
 Слід віддати належне хлопцям з Копачівки. Після такого невдалого старту колектив зібрався і зумів таки дещо скоротити рахунок у зустрічі м'ячем Тараса Бондарчук . Та всеж на перерву команди пішли при комфортній перевазі номінальних господарів.
 Рахунок змушував "Торпедо" іти вперед, і вони великими силами кинулись відіграватися, та надійно діяв захист та воротар "акцентівців" , які зводили на нівець всі атакувальні потуги команди з Рожищенщини.
 Так швидко і пролітали хвилини тайму, відліковуючи час до перемоги команди Олександра Антонюка. В самому кінці гри копачівець Дмитро Рожко скоротив рахунок у грі до мінімуму, та на більше команди не вистачило. На останніх секундах гри Василь Фібіч забиває ще один м'яч та ставить масну крапку в результат зустрічі.
Кращі гравці: Денис Шворак - Дмитро Рожко