Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

 Ще однією грою у Вищій лізі в цей недільний день стала гра між другою командою "Динамо" та "старожилом" Волинського футзалу - "Куражем". Перед цією зустріччю горохівські "россо-нері" були на "бронзовій" позиції, і безумовного прагнули розвинути свій успіх.
 У "динамівців" справи були дещо скромнішими. Колектив з шістьма заліковими балами знаходився на восьмій позиції, тож для того щоб попасти у зону плей офф команді вкрай потрібно набирати залікові бали,тож поєдинок очікувався цікавим та змістовним. 
 Гра розпочалась з швидкого м'яча Богдана Гладуна з "Куража", якому вдалося пробити воротаря з команди опонента. Такий перебіг подій дещо збентежив біло-синіх, і їм знадобилося трохи часу щоб прийти до тями. Та з плином ігрового часу команда вирівняла гру, та почала створювати досить небезпечні моменти біля воріт суперників, але надійно діяв захист червоно-чорних , який не давав нічого зробити на завершальній стадії атак. Натомість гравець "Куража" Олександр Повідзьон на останній хвилині тайму зумів забити м'яч і на перерву його команда пішла при комфортній перевазі у два м'ячі.
 Рахунок змушував номінальних господарів іти вперед, що колектив і почав робити на початку другого тайму. Посприяло цьому щей вилучення гравця "Куража" . Та команда вистояла в ці непрості хвилини, а потім ще й змогла розвинути успіх ( посприяв цьому автогол).
 Під кінець гри все ж "Динамо" скоротило рахунок, відзначився Владислав Скулинець, та на більше команди не вистачило. 
 Отже, перемога "Куража", який і далі веде гонку за найвищими нагородами Регулярного чемпіонату.
 Кращі гравці: Костянтин Юцик - Владислав Скулинець