Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це був поєдинок сусідів по турнірній таблиці. І хоча команди знаходились на шостій та сьомій позиції перед цією грою, розділяла їх досить суттєва різниця у шість очок, де у ролі лідерів знаходились "автомобілісти" і у разі позитивного для них результату цей відрив ще досить суттєво збільшувався. 
 Звичайно таке положення речей не входило у плани "тепловиків", які в новому році прагнули дати бій всім лідерам перегонів у своєму дивізіоні і сьогоднішня гра була однією з них.
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, щоб потім у швидкій контратаці підловити опонента. Та летіли коштовні хвилини, а маленького дива - забитих м'ячів все не було та не було. Моменти виникали біля воріт як однієї так і іншої з команд, але голів у першій половині глядачі так і не побачили .
 Нічого не змінилося і на початку другого тайму. Ніхто не поспішав розкривати свої захисні позиції, щоб потім не отримати "контру". Всеж всередині тайму глядачі побачили м'яч у виконанні гравця "тепловика" Вадима Павлюка, який зумів влучним ударом відкрити рахунок у зустрічі. Це змусило "камазівців" йти відіграватися і розкривати свої захисні ланки, що і вилилось у обмін м'ячами, авторами яких стали Павло Засєкін, та Павло Кислюк.
 Значно активізувалися суперники в кінці гри, намагаючись одні втримати переможний для себе результат , інші будь що його зрівняти. Тут більше пощастило номінальним господарям, які відстояли перемогу для себе, та здобули важливі залікові бали. 
Кращі гравці: Павло Кислюк - Павло Засєкін