Гра


5: 5

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Волинець Юрій




Про гру:

Гра між командами АСК «Забороль» та «Respect-2» завершувала 6-й тур Другої ліги ювілейного регулярного чемпіонату області з футзалу.

Хоч команди вийшли на гру з різним становищем у турнірній таблиці, проте у бойових складах і тому гра видалася красивою, інтригуючою та щедрою на голи.

З перших хвилин господарі взяли гру в свої ноги і грали першим номером. Гості грали від оборони, обережно, стараючись спіймати суперника на помилках.

Результативною стала восьма хвилина зустрічі, коли з різницею в 15 секунд господарі двічі вразили ворота Владислава Бойчука. Спершу Андрій Старушкевич асистував Петру Кушніру, який і відкрив рахунок у грі, а згодом Олег Войтюк послав у «дев’ятку» воріт гостей кулястого.

«Забороль» продовжував володіти ініціативою і в одній з контратак, збільшив рахунок. Індивідуальну технічну майстерність та наполегливість продемонстрував Вадим Симонович.

Гру начебто зроблено. Проте «Респект» не та команда, яка здається без бою. Діючи від оборони, в одній з контратак Олексій Мовчан знайшов шпаринку у воротах господарів і скоротив рахунок.

Через декілька секунд, після відскоку м’яча, першим на добиванні Геннадій Боровський і розрив стає мінімальним. Інтрига в грі зростає.

Гості наче після холодного душу та гострих контр випадів суперника заграли гостріше, проте в завершальній стадії атак їм бракувало точності.

У другому таймі,  з перших хвилин, гості кинулися змінювати хід гри. Іван Сидорук мав нагоду зрівняти рахунок, але м’яч попав у стійку. Та все ж його активність через кілька хвилин завершилася взяттям воріт. Нічия.

Господарів, як і гостей не влаштовує такий результат , тому команди почали грати у швидкісний відкритий футбол.

До честі хочеться відзначити чіткі дії обох голкіперів, які не раз виручали свої команди в складних ситуаціях.

Остання п’ятихвилинка гри стала самою інтригуючою і емоційною і могла за певних обставин гарантувати перемогу одній з команд.

Активний Сергій Березюк замикає пас від Олега Войтюка і виводить господарів вперед. Через хвилину гості з пенальті відновлюють статус кво. Автор голу Іван Сидорук. За кілька секунд після того він міг вивести свою команду вперед, але в останній момент Дмитро Дмитрук змінив напрямок руху м’яча.

Самою драматичною видалася остання хвилина гри.

Спочатку Андрій Старушкевич вкотре виводить господарів вперед.

Після пропущеного голу тренер гостей Андрій Тучкевич взяв тайм аут, вніс корективи, після чого Респект заграв в 5 польових. Такий тактичний хід досяг успіху і за 30 секунд до завершення гри Євген Малоговець вкотре спасає гостей від поразки.

За останній проміжок часу обидві команди мали ще по одному 100 відсотковому моменту, щоб вирвати перемогу, але в обох випадках бракувало точності.

Ото ж бойова та результативна гра двох титулованих команд не виявила переможця. У підсумку, закономірна нічия 5:5.

Кращі гравці: Дмитро Дмитрук – Іван Сидорук