Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікавий матч відкривав недільну ігрову програму в спорткомплексі ВНУ – до цього гравці «Tatrafan Flexible» та «White Band» зустрічалися між собою у попередніх сезонах двічі в рамках П’ятої ліги чемпіонату Волині – у позаминулому сезоні більш переконливими були «гнучкі» представники основного партнера професійного «Любарта» (6:1), а минулого – представники «Білої Банди» ще тоді під назвою «Переможна Варта» здобули переконливий реванш (0:2). У цьому сезоні саме гравці «White Band» з третьої сходинки таблиці входили у 2023-й рік номінальними фаворитами протистояння.

Звітний поєдинок відзначився рівною боротьбою на майданчику, однак відзначитися голом у першому таймі вдалося якраз гравцям «White Band»: після розіграшу аута Андрій Кревський замкнув простріл Вадима Ярмощука – 0:1. Загалом, з таким рахунком команди й мінялися сторонами, хоча моментів, хоч і не стовідсоткових, вистачало у обох колективів, які кожну атаку намагалися довести до бодай якогось удару по воротах.

У другому таймі на майданчику так само точилося рівне протистояння – моменти для «дубля» були і у Кревського, однак більше намагалися напружувати захисту суперників підопічні Олександра Лисенка – так, гарні можливості для взяття воріт не використали Максим Новосад та Дмитро Нерубайло – гостей, як і протягом усього поєдинку, неодноразово рятував голкіпер Максим Панько. Виручив він команду й на останніх секундах матчу, коли у ближньому бою не дав себе переграти тому-таки Новосаду. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу команди «White Band», яка у підсумку вирвалася на другу сходинку турнірної таблиці Третьої ліги.

Кращі гравці: Дмитро Нерубайло – Максим Новосад