Гра


4: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У звітному протистоянні зустрічалися якісно нові колективи змагань під егідою Асоціації футзалу Волині – «Воротнів» у цих змаганнях проводить лише другий сезон (хоча й досить переконливо розташовується нині серед лідерів Четвертої ліги), а «Легіон ТГ» – взагалі дебютанти волинського футзалу, які лише намагаються завойовувати перші звитяги в обласних ігрищах.

Мабуть, саме досвід у перші хвилини гри зіграв на користь колективу з Підгайцівської громади – номінальних гостей поєдинку. Тричі за перші п’ять хвилин матчу вони виходили у різкі контратаки, і тричі їх ударами фактично у незахищені ворота завершував Ярослав Шморгун – 0:3! До честі номінальних господарів гри, вони не зламалися після такого й пішли відігруватися – спочатку Денис Голодюк, замкнувши простріл, а потім Андрій Андрощук точним ударом, скоротили відставання «Легіону» до мінімуму – 2:3! Щоправда, вже за хвилину вчетверте у матчі відзначився Ярослав Шморгун, який знову знайшов вирішальну шпарину в обороні суперників – 2:4. «Легіонери» намагалися відігратися, однак в гру також включився і голкіпер «Воротніва» Владислав Сазонов, який декілька разів конкретно виручав свою команду після ударів опонентів з близької відстані. Наприкінці тайму в складі «Легіону» невезучим виявився Орест Дубень, який, перериваючи потенційно гольовий простріл, зрізав м’яча у власні ворота, однак ще до свистка на перерву Денис Голодюк оформив «дубль», підкоротивши відставання «Легіону» ще раз – 3:5.

Після настільки гольового першого тайму дивно було бачити, як команди марнували свої гольові можливості після перерви. Лише на 21-й хвилині Шморгун знову проявив себе, щоправда, тепер у якості асистента, організувавши гол В’ячеслава Дороша – 3:6. Утім, вже за хвилину Олексій Левенець, якого залишили без опіки після розіграшу аута, залишив шанси на порятунок «Легіону» – 4:6. Трималися ці шанси включно до останньої хвилини зустрічі, коли Ярослав Шморгун завершив свій особистий бенефіс у поєдинку організацією «пента-трику» на власний рахунок – 4:7!

Таким чином, «Воротнів» продовжує погоню за лідерами Четвертої ліги, а от «Легіону» доведеться дуже постаратися, аби потрапити у зону стикових матчів дивізіону…

Кращі гравці: Денис Голодюк – Ярослав Шморгун