Гра


6: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Перед першим поєдинком нового року обидві команди мали приводи для оптимізму – зокрема, гравці «Теремно Хліб-2» у чемпіонаті мали солідні 11 очок та жодної поразки у п’яти турах, а «Мідас-2» зумів завершити 2022-й перемогою над «Мильськом» (5:4). Разом з тим, саме підопічні Юрія Павельчука торік у П’ятій лізі Волині вже обігрували другу команду «Хліборобів» з рахунком 5:2, тож дуже воліли повторити той успіх.

Хоча, спочатку в успіх «Мідаса-2» вірилося дуже важко – уже на 2-й хвилині Богдан Рабський та Олексій Юдін сформували комфортну перевагу номінальних гостей на табло – 0:2. Утім, як виявилося, це було лише «прелюдією» для шикарного і навіть досить несподіваного «камбеку» господарів. Спочатку голом у порожні ворота Сергій Трошкін «розпечатав» ворота «Хліборобів», а потім Олександр Грицюк зрівняв цифри на табло – 2:2. А вже на 7-й хвилині (від першого голу «Мідаса-2» не пройшло і двох оборотів секундної стрілки!) Роман Голян вивів «Фіолетових» уперед – 3:2! Ще до перерви гравці «Мідаса-2» святкували знову, адже Віктор Віннік значно покращив становище своєї команди забитим голом – 4:2.

Гольова перестрілка суперників продовжилась і після перерви. Спочатку «дубль» у складі «Теремно Хлібу-2» оформив Богдан Рабський – 4:3. Утім, вже за хвилину номінальні господарі майданчика заробили право на пенальті, з якого свій «дуплет» оформив Олександр Грицюк – 5:3. Ще хвилина – і знову аргумент у відповідь – цього разу від багаторічного гравця «Хліборобів» Назара Лича – 5:4! Ще за дві хвилини номінальні гості протистояння мали, мабуть, найкращий шанс, аби зрівняти рахунок у гольовому поєдинку, однак Владислав Власюк потужним пострілом влучив у бокову стійку воріт. А незадовго до  завершення гри завершив свій бенефіс Роман Голян з «Мідаса-2», який додав другий гол до двох асистів у цій грі – 6:4!

Як не намагалися «Хлібороби», врятуватися від першої поразки у Третій лізі вони так і не зуміли. А «Мідас-2» уперше в сезоні видає серію з двох перемог та значно покращує свої позиції у турнірні боротьбі Третьої ліги чемпіонату Волині з футзалу.

Кращі гравці: Роман Голян – Богдан Рабський