Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Минулого сезону тоді ще у Третій лізі чемпіонату Волині «Стир» перервав неприємну статистику зустрічей із «БусМаркетом», після п’яти поразок в різних турнірах вирвавши нічию – 2:2. У підсумку команди стали сусідами по таблиці в регулярній першості, посівши третю та четверту сходинки змагань. Сусідами підходили до свого матчу вони вже й у 2023-му році та в рамках Першої ліги – в обох команд було по 10 залікових пунктів, причому гравці «Стиру» підходили до звітного поєдинку з трьома перемогами та нічиєю в останніх чотирьох матчах.

Продовжити цю серію номінальні господарі поєдинку з Демидівки намагалися й у цій грі. Уже з перших хвилин вони намагалися тиснути на ворота «БусМаркета», а Андрій Гузоватий, зокрема, не переграв у ближньому бою голкіпера Владислава Савчука. А от номінальні гості свій перший чудовий момент використали, Сергій Богданенко, вийшовши «на побачення» із воротарем, відправив «кулястого» прямісінько у нижній дальній кут воріт -0:1! В подальшому картина гри не змінилася – гравці «Стиру» так само багато атакували і мали чимало можливостей для забитого м’яча, однак Владислав Савчук піймав справжній кураж, врятувавши команду після ударів Сергія Цимбалюка та його партнерів по команді. А наприкінці тайму… знову забили гравці «БусМаркета»: Іван Корчук вдруге у матчі відправив у забіг Богданенка, а той знову не схибив – 0:2!

Після такого удару оговтатися представникам Рівненщини було дуже важко. А ще гіршою для них ситуація стала у середині другого тайму, коли Микола Бойко реалізував ще один контрвипад своєї команди – 0:3. До честі «Стиру», гравці цієї команди не здалися й після цього, а Володимир Колесник після індивідуального проходу потужним пострілом від поперечини таки «розмочив» рахунок – 1:3. Утім, «камбек» колективу з Демидівки організувати не вдалося, а на останніх хвилинах вони пропустили ще двічі. Спочатку до своїх двох асистів забитий гол після індивідуального проходу додав Іван Корчук, а крапку в матчі поставив Володимир Крупнік – 1:5.

Таким чином, «БусМаркет» відірвався від конкурентів після перемоги в очному поєдинку та підвищив свої шанси завершити регулярну першість Третьої ліги у верхній частині зони плей-офф, а, можливо – й замахнутися на медалі…

Кращі гравці: Володимир Колесник – Іван Корчук