Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У звітному поєдинку зустрічалися команди, які досить несподівано виявилися сусідами по верхній частині турнірної таблиці Вищої ліги. Зокрема, дебютанти дивізіону з «Акцента» після перемоги над «Торпедо» в попередньому турі піднялися на четверту сходинку, а молодий колектив «Локомотива», суттєво підсилений цього сезону гравцями минулорічного «Вуд Еко Буду» з Олики, розташовувався одразу за підопічними Олександра Антонюка, що додавало додаткової інтриги у протистоянні.

У цій грі суперники приблизно півтайму придивлювалися одне до одного, а гольову мовчанку порушили саме номінальні гості з Ківерець: Олександр Гезун, отримавши м’яч перед карною зоною, несильним ударом з розвороту відправив м’яч поміж завмерлих у напівпозиції захисників та голкіпера – 0:1. Уже за дві хвилини «салатово-чорні» святкували вдруге після того, як Олександр Друкачук завершив індивідуальний швидкий прохід сильним та точним ударом без шансів для Василя Фібіча – 0:2. Гравці «Акцента» захопили ініціативу в матчі, однак, відштовхуючись від рахунку, їх суперники своїми швидкими контратаками виглядали набагато гостріше, і Василю Фібічу ще не раз доводилося рятувати команду від збільшення переваги опонентів. Лише наприкінці тайму підопічні Олександра Антонюка створили дійсно чудові можливості для взяття воріт, однак ані Дмитро Кисляк, ані Юрій Фібіч свої моменти не реалізували.

Після перерви гравці «Акцента» ще з більшими силами пішли відігруватися, і тут вже голкіперу «Локомотива» Валентину Бондарєву довелося неодноразово рятувати свою команду – не змогли його пробити ані Денис Шворак, ані Володимир Третяк, ані їх партнери по колективу! Коли до завершення зустрічі залишалося декілька хвилин, гравці «Акцента» пішли ва-банк з п’ятим польовим гравцем, однак гра в такому ключі в них не клеїлась від слова «зовсім». Ба більше, дві грубі помилки при розіграшах на останніх хвилинах призвели до того, що ще по голу на власний рахунок записали Юрій Чепура та Андрій Брись – 0:4. З таким рахунком і завершився поєдинок конкурентів по турнірній таблиці.

Внаслідок цієї перемоги, «Локомотив» обігнав «Акцент» та розташувався на четвертій сходинці таблиці Вищої ліги. Утім, підопічні Олександра Антонюка, зважаючи на невдачі конкурентів, мають чудові шанси навіть у випадку невдач у наступних матчах переконливо вийти до плей-офф дивізіону.

Кращі гравці: Дмитро Кисляк – Олександр Гезун