Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Гетьман Василь




Про гру:

За три тури до фінішу регулярки в 2-лізі суперники розташувались поруч у турнірній таблиці, маючи в активі по 7-очок. Звичайно, що розраховувати на медалі першості з таким доробком в своєму активі командам вже не приходилось, але суттєво покращити турнірне становище і здобути більш зручного суперника в майбутній сітці за абсолютного чемпіона, давала  обом візаві лише перемога.
Перепитії  боротьби на паркеті СК ВНУ лише підтверджували дійсно рівність сил опонентів. Запекла боротьба точилась в основному в центральній зоні маданчика, а от в безпосередній близькості до воріт нічого небезпечного майже не виникало. І все ж таки на 9-хв господарі продемонстрували свою майстерність при розіграші стандартів----хитро відкинутий м'яч і вбивчий удар вдається Вадиму Остапчуку, а його досвідчений  "майже однофамілець" Віталій Остапук був змушений виймати  "селект" із сітки власних воріт.Пропустивши м'яч, команда гостей заграла активніше, особливою напористістю виділявся Віталій Кулай. Сімка чорних раз за разом підлаштовував кулястого під свою вбивчу ліву, але йому бракувало влучності або ж захисники команди біло-зелених  у відчайдушних підкатах заблоковували небезпечні гольові спроби.Активність команди з  луцької окраїни була винагороджена заслуженим голом на останній хвилині тайму, коли прудконогий Ілля Грушецький випередив на мить захисника  "хавестівців", коли той досить довго приймав рішення, що робити з м'ячем, підробив  собі під удар і з лівої поцілив у дальній кут. Як кажуть, гол у роздягальню----дуже важливий з психологічної точки зору.
По перерві малюнок гри нічуть не змінився, точилась все та ж запекла боротьба, ніхто не хотів поступатись, а коли сили суперників приблизно рівні, то все вирішує (як казав відомий  "сенсей") ХАРАКТЕР!  А от останній міцнішим виявився в хлопців з Вишківа, які в кінцівці зустрічі тричі засмутили Андрія Мурашка і здобули важливі 3-очки, заскочивши на стратегічно важливу 5-сходинку.Теоретично підопічних Олеся Онопченка може обійти третя команда НАДІЇ, але для цього хорівчанам ще треба перемогти, так як їх матч 7-туру поки-що не відбувся., так само, як на жаль, не відбувся і центральний поєдинок 7-туру 2-ліги між лідерами Володимирівкою та Заборолем. Тож найцікавіше нас чекає попереду.
Кращі гравці:Остапчук Вадим -  Остапук Віталій