Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Гомон Сергій/Гетьман Василь




Про гру:

 Надважливе та надпринципове протистояння вищевказаних суперників затягнулось через форс-мажорні обставини на цілих три тижні. З абсолютно ідентичним очковим доробком команди підійшли до своєї очної дуелі, маючи в активі по п'ять переможних звитяг в нинішній регулярці та по дві поразки в пасиві. Лише завдяки кращій різниці забитих і пропущених голів команда фітнес-клубу перебувала в турнірній таблиці на один щабель вище представників Підгайцівської громади.
    21 січня 11хв та 10сек чистого ігрового часу, що встигли зіграти опоненти, до- поки в СК ВНУ не відбулось аварійне відключення електроенергії, не зафіксували проміжної переваги жодної з команд, на паркеті відбувалась справжня рубка, запекла боротьба на кожному клаптику. В комбінаційному плані гра більше вдавалась салатовим, вони створювали більше гольових моментів поблизу воріт В'ячеслава Близнюка, але кіпер воротнівчан діяв бездоганно. Особливо запам'ятались його сейви після потужних ударів Богдана Перчука та Ігоря Грицюка. Слід віддати належне й гостям, які вміло в'язали атакуючу гру номінальних господарів майданчика, а коли відбувались невеличкі провали в обороні----червоні робили досить грамотні тактичні фоли, під час одного з таких порушень арбітр де-що пожалів Ігоря Янченка і не показав останньому жовту картку за навмисний зрив атаки. В підсумку за 110сек до перерви в залі погасло світло, а на ігровому табло погасли похмурі  "нулі".
    На передматчеву розминку перед дограванням поєдинку обидві команди вийшли в дуже гарному і бойовому настрої, активно розминались у  "квадрат", грали в пас та відпрацьовували удари здалеку. Чудовий настрій господарям забезпечила надпереконлива перемога годиною раніше в цьому ж залі в 1/4 фіналу Кубку Мрії та вихід до півфіналу.Їх наставник та координатор Валентин Мельник розповів перед дограванням, що в 2-таймі кубкової гри проти бусмаркетівців просив своїх підопічних берегти сили на наступний матч, адже рахунок це дозволяв, але молодих футзалістів було не зупинити.
    Мізерну долю догравання 1-тайму команди приділили так званій розвідці боєм, випробовучи міць та вміння один одного, але явних гольових моментів до зміни воріт не було. З перших хвилин 2-тайму гра пішла значно веселіше.Гравці  LimeFit-у раз за разом виводили на чудові позиції для завершального удару своїх нападників, але в завершальній стадії хибили почергово Сергій Кашицький, Кирило Павловій та Микола Метеха-----м'яч тричі зрадливо пролітав поруч з лівою стійкою воріт 1-номера воротнівчан. В свою чергу футзалісти Підгайцівської ОТГ  вибігли в кілька небезпечних контратак і ще хтозна, як би все могло скластися в цьому двобої, якби не надвпевнена та надійна гра в воротах салатових кіпера в рожевій екіпіровці з двома вісімками на спині.Гострі моменти виникали все частіше і так сталося волею долі, що перший гол в цій зустрічі забили все ж таки  гравці Воротніва, але на табло засвітилось 1:0 на користь Lime Fit----це тому, що В'ячеслав Дорош у відчайдушному підкаті, перериваючи гольову передачу Ігоря Грицюка, зрізав м'яч у власні ворота. Звичайно, що дуже прикрий автогол, але справедливості ради відмічу, що гол назрівав. Часу, щоб відігратись, у гостей залишалось більше ніж достатньо.Проте в атаці мало-що виходило в червоних. За 4-хв до закінчення матчу вони після планового тайм-ауту пробують йти вперед з 5-м польовим, але це навпаки зіграло лише на користь господарів. Їх воротар теж полюбляє приймати активну участь в атаках своїх одноклубників. Під час однієї з стрімких контратак саме Дмитро вивірено накинув  "селект" на голову Сергію Кашицькому і той був точним у завершальній фазі атаки. А вже в слідуючій атаці  "18-ка" салатових оформив свій дубль в цьому матчі, забивши гол-близнюк головою після навісу Миколи Метехи. Гру було зроблено 3:0! Але були ще вагання у визначенні кращих гравців зустрічі. Півтори години назад лише надрезультативна гра Ігоря Грицюка, котрий в кубковому матчі оформив покер ,додавши до  нього  два асиста,  не дозволила атакуючому кіперу лаймфітівців бути визнаним кращим у своїй команді. І ось буквально на останніх секундах зустрічі Дмитро Салєй сильним ударом низом з 8-ми метрів встановив остаточний рахунок у матчі і заслуженно перехопив титул кращого гравця зустрічі в свого  товариша, який двічі забивав головою.
    Дуже цікава боротьба за медалі очікує нас у Четвертій Лізі, багато-що вирішиться в очній  зустрічі між командами  ЛОКІ та ЛаймФіт. Тож з нетерпінням чекатимемо на інтригуючий фініш  "регулярки".
  КРАЩІ  ГРАВЦІ: Салєй  Дмитро - В'ячеслав  Близнюк