Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Володимир/Голоскоков Сергій




Про гру:

 

Чи то жарт, чи то серйозне ставлення скандинавських трикстерів до футзалу, але «Локі» після шести турів із 15-ма очками крокує другим у 15-му ювілейному чемпіонаті Волині в Четвертій лізі. Суперник «богів бешкетування та жартів»  в звітному поєдинку 7-го туру був представник селища із менш ніж тисячним населенням з Луцького району. ФК «Ратнів» у першій половині «регулярки» сезону 2022/2023 набрав 10 залікових балів і у разі успіху розраховував на втручання в призовий залік першості.

Проте, як показали події у звітному поєдинку, наявність досвідчених виконавців у складі луцьких «скандинавів» стала вирішальною у протистоянні гідних суперників. Таки не дарма свого часу пограли у вищих дивізіонах обласної першості Дмитро Флішаровський та його тезка Медунецький. Саме їх майстерність дозволила «Локі» здобути чергову перемогу та залишити за собою другу сходинку в турнірній таблиці. І якщо 10-й номер господарів частіше брав на себе роль диригента атак «білих», но гравець під незвичним для польових виконавців 1-м номером виконував соло біля воріт опонентів. На звичній позиції «стовпа» дитячий тренер місцевої «Олімпії» протягом відведеного ігрового часу оформив хеттрик, або як кажуть англійські жартівники, продемонстрував фокус із шляпою. Суто в традиціях прототипу – бешкетника Локі. Решта складу лучан також не байдикувала із рішучою серйозністю реагувала на всі спроби гостей зачепитися бодай за нічийний результат. Не залишився без чергового голу і Тарас Осадовський, після успіху якого гол-красень у «девятку» воріт надійного Сергія Супрунюка провів гравець ФК «Ратнів» Владислав Січковський. Але це був єдиний успіх гостей, котрі протягом поєдинку мали не одну можливість для взяття воріт опонентів.

Проте, як би там не було, у «ратнівці» зберігають гарні шанси на плей-офф та у теорії можуть зачепитися за призи «регулярки».

Кращі гравці: Дмитро Медунецький – Владислав Січковський