Гра


3: 4

Удари по воротах:

10
:
19

Удари у рамку воріт:

4
:
11

Сейви:

7
:
1

Фоли:

1
:
2

Журибіда Володимир/Хомич Олена/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

В 7-му турі другого ігрового дня четвертої ліги регулярного ювілейного чемпіонату Волині з фут залу, що пройшов у спорткомплексі ВНУ, першими на майданчик вийшли команди BusMarket-2 і ФК Копачівка.

З перших хвилин гри гості притисли господарів до їх воріт і більше контролювали гру, володіючи м’ячем. Активним і самим небезпечним у цей відрізок часу був Петро Семенчук, який з дальньої відстані перевіряв ворота  Володимира Новака.

Саме його дальні кидки в відрив своїм партнерам, з другої спроби, привели до взяття воріт гостей. Філігранно підрізав м’яч Ігор Хімейчук.

Копачівку стряснув пропущений гол і вони пішли на штурм. Василь Лівак чітко розкладав пазли гри своєї команди, а у слушний момент і сам влучно пробивав. Олександр Коровіцький не використав шанс відновити паритет при виході на кіпера господарів. Саме ці гравці стали авторами гола, який зрівняв гру. Лівак дав чіткий пас на Коровіцького і останній на цей раз не схибив.

Після нічийного рахунку гра загострилася. Команди прибавили у швидкостях і заграли гостріше.

Загрозу воротам господарів в кінцівці тайму створив Роман Сушко, але воротар діяв безпомилково. Проте чергова швидка комбінація гостей Невідомський – Сушко, змусила його вдруге виймати шкіряного з власних воріт.

За 14-ть секунд до завершення тайму гості повинні були збільшувати рахунок. Але Олександр Коровіцький не влучив у пусті ворота. За мінімальної переваги гостей команди пішли на перерву.

З перших секунд другого тайму господарі пішли на штурм воріт гостей, щоб змінити хід гри. Назар Якимюк і Ігор Хімейчук створили ряд небезпечних моментів, які могли змінити рахунок, але їм в останній момент бракувало точності.

І  все ж, настирливість господарів принесла їм девіденди. З  третьої спроби Назар Якимюк влучно вистрілив і м’яч повз захисника і воротаря затріпотів у сітці. Рахунок знову нічийний. Інтрига гри зростає. Господарі продовжували натиск і володіли ініціативою.

Гості огризалися і не відсиджувалися в захисті. Провели ряд небезпечних контратак, і в одній з них, досвідчений Лівак, з «правої» влучає у «дев’ятку».

Господарі кинулися спасати гру і їх стандарти несли явну загрозу воротам гостей.

За такої гри свою майстерність почергово демонструють воротарі обох команд.

За 5-ть хвилин до завершення гри Назар Якимюк асистував Івану Булі і останній знову відновлює рівновагу.

Здавалося, що нічийний результат так і протримається до кінця гри, але на останній хвилині гості здобули право на штрафний. Чіткий пас від Василя Лівака і переможний гол гостей від Петра Семенчука.

Ото ж, вольова перемога гостей, які покращили соє турнірне становище, а господарі залишаються внизу турнірки.

 Кращі гравці: Назар Якимюк – Василь Лівак