Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

У другій недільній грі, 7-го туру ювілейної регулярки,  яка проходила в спорткомплексі ВНУ, аутсайдеру Четвертої ліги  ФК Легіон ТГ протистояла Любарт Fameli, яка розташовувалася на три пункти вище своїх суперників.

За такого турнірного становища господарям втрачати було нічого і вони з перших хвилин пішли у наступ, щоб заволодіти ініціативою. І це їм вдалося. Орест Дубень дальнім ударом відкрив рахунок гри.

За кілька хвилин Петро Гонтар повинен був збільшувати рахунок, але попав у стійку воріт. Атаки легіонерів продовжували бути більш потужними і гості не чекали на такий перебіг, їх штурм розвалювався при підході до карного господарів.

Отямившись від стартового шоку, друга половина тайму пройшла за преваги гостей. Сергій Воробей після пасу Сергія Марчука зрівнчв рахунок.

За кілька хвилин Сергій Мельничук перевірив реакцію Концимала. А за хвилину Олександр Талько, після чіткого пасу свого воротаря, забив другий у рамку господарів.

Ще через хвилину Сергій Мельничук, після чіткого розіграшу штрафного, знайшовши шпаринку у воротах господарів, закріплює перевагу гостей.

Друга половина гри, як і передбачалося, розпочалася з атак «Легіону», які кинулися спасати гру. Гостям залишалося стримувати натиск суперника і вони загрожували воротам лише з дальньої дистанції.

Запам’ятався вихід сам на сам Олександра Талько, але Роман Концимал вкотре переможець, а м’яч вийшов на кутовий. Після його розіграшу Руслан Оксентюк вчетверте засмучує господарів.

Після пропущеного голу стиль гри змінився, ініціативою заволоділи гості. Віталій Борзов вивів на ударну позицію Сергія Воробея, який влучним ударом у нижній дальній кут від воротаря, забиває п’ятого.

В подальшому кінцівка гри пройшла в обопільних контр випадах команд, який за 20 секунд до закінченням гри, став результативним для господарів. Відзначився Денис Голодюк, який замкнув передачу від Андрія Демського. Для господарів він став лише голом престижу.

Отож, перша перемога у регулярці гостей і черговий нульовий тур для господарів.

Кращі гравці: Денис Голодюк – Сергій Воробей