Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

У 7-му турі ювілейного чемпіонату області з футзалу «Tatrafan» приймав одноосібного лідера перегонів в Третій лізі, команду «Грифон», яка не зазнала цьогоріч ще гіркоти поразок.

Не дивлячись на це, молода, але амбітна команда Олександра Лисенко дала достойний бій  воїнам.

Вже на першій хвилині відзначився Богдан Цап, якому асистував Олександр Барболін. До речі останній мав нагоду збільшити рахунок, вийшовши сам на сам з голкіпером гостей. Проте Іван Швед холоднокровно відбив м’яч.

Молоді гравці господарів виглядали швидшими і мобільнішими на майданчику, закручуючи голови військовослужбовцям.

Шанс збільшити рахунок не використав Максим Новосад. А Дмирто Нерубайло свого шансу не втратив, забивши «більярдний» гол, з дотиком від двох стійок воріт повз воротаря гостей. 2:0.

Гості не можуть скласти схему гри і грають від захисту. Господарі в подальшому контролюють м’яч. Захопившись штурмом, пропускають контр випад гостей і Владислав Рубан скорочує рахунок.

Інтрига зростає. «Грифон» окрилений голом, ожив, і заграв ширше, тим самим отримавши більше простору для взяття воріт. Така стратегія гри приносить їм успіх. Богдан Компанієць вивів на ударну позицію Василя Войтюка, який дальнім ударом пробив влучно, зрівнявши рахунок гри.

Кінцівка тайму пройшла в атаках обох команд і не принесла успіху жодній. На перерву команди пішли за рівноваги у рахунку.

Друга половина гри розпочалася з відкритого футболу. Обидві команди не влаштовував рахунок, тому вони прагнули переломити хід гри на свою користь. Почалася швидка силова гра.

Богдан Цап перевіряє на стійкість Івана Шведа, але останній діє безпомилково. Вояки відповідають гострими контратаками.

В середині тайму господарі пропускають дальній удар Богдана Компанійця, який застає їх зненацька і виводить вперше у грі свою команду вперед.

Господарі не здаються, а за будь-що стараються відновити рівновагу. Запам’ятався влучно пробитий штрафний Нерубайлом, але воротар гостей вкотре демонструє відмінну реакцію.

Гості не стали утримувати рахунок. За рахунок частих замін вони підтримували високий темп гри і ще більше тиснули на господарів, які явно підсіли, із-за короткої лави запасних. Упродовж трьох хвилин вони ще двічі досягли успіху. Відзначилися Геннадій Зюльков і Олександр Моніч.

А остаточну крапку в грі, забивши гол престижу за 25 секунд до її закінчення, після розіграшу стандарту, поставив Олександр Сергєєв.

Фінальна сирена зафіксувала чергову перемогу лідера і четверту поразку господарів.

Кращі гравці:  Дмитро Нерубайло – Богдан Компанієць