Гра


5: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Ця зустріч безумовно була центральною у сьомому турі у Третій лізі. Перед цим поєдинком суперники займали другу та третю позиції у турнірній таблиці і ця гра дуже багато чого вирішувала у боротьбі за призові місця Регулярного чемпіонату. Тож поєдинок очікувався напруженим та цікавим. 
 Гра розпочалась досить обережно. Жоден з колективів не форсував подій, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, та підловити опонента у швидкій контратаці. Моменти почали виникати біля воріт як однієї так і іншої з команд, та надійно діяв захист і "стражі воріт" команд - опонентів.
 Все це продовжувалось майже цілий тайм, допоки в кінці першої половини "пекарю" Назару Личу не вдалося дальнім ударом розмочити ворота біло-чорних, на що практично одразу відповів Роман  Ярмощук і на перерву суперники пішли як кажуть "при своїх". 
 Для того щоб покращити своє турнірне положення команди змушені були іти вперед і забивати , що і принесло швидкий футзал на початку другого тайму і м'яч "вестбендівця" Віталія Кромського на що відповіли дуплетом гравці у "червоних струях" Данило Горощук та Ігор Сліпчук.
 Під самий кінець гри м'ячі полетіли як з "рогу достатку ". Забивали їх Дмитро Кутецький, Ілля Шевчук, Ігор Сліпчук та Роман Яроцький і глядачі були задоволені якістю гри та її видовищністю. За одну!!! секунду до кінця "теремнівець" Ігор Сліпчук зрівнює рахунок і команди закінчують поєдинок суперцікавою нічиєю.
 Кращі гравці: Ігор Сліпчук - Роман Ярмощук