Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались " міцні горішки" Третьої ліги. Колективи перед цим туром були всередині турнірної таблиці. Кожна з команд може як дати бій будь якому з лідерів свого дивізіону, так само і несподівано програти . Тож саме ця гра мала показати всю силу кожного з колективів і вболівальники в спорткомплексі ВНУ чекали від команд цікавої гри .
 Поєдинок розпочався з неквапливих розіграшів м'яча, та намаганням опонентів пробити воротарів з дальніх дистанцій. Та цього зробити їм довго не вдавалось, бо на шляху до омріяного забитого м'яча ставав "китайський мур" у вигляді захисту та воротарів команд. Також в багатьох випадках підводила неточність у завершальній стадії атаки, так що на перерву суперники пішли при сиротливих нулях на табло. Такий перебіг подій не входив у плани жодної з сторін і друга половина розпочалась вже більш активно. На самому початку тайму гравцям з дубнівської тричі вдалося пробити ворота біло-чорних. Авторами м'ячів стали Олег Равський та двічі Андрій Захарчук. Саме цікаве те, що він забив коли команда знаходилась у меншості, що рідко буває в такій ситуації.
 Такий гольовий нокдаун негативно повпливав на номінальних гостей і команда, як кажуть "поплила", що вилилось у ще один м'яч гравця червоно- чорних Сергія Поліщука і результат гри став практично вирішеним.
 Слабкою втіхою для "ветеранів" став автогол хлопців з Дубнівської, який тільки скоротив рахунок і дещо підсолодив гіркоту поразки команди. 
Кращі гравці: Андрій Захарчук - Сергій Войтович