Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

Результат звітної зустрічі для обох колективів був на вагу золота, оскільки вони є прямими конкурентами за місце у топ-8. Ще на розминці було помітно, що господарі твердо налаштовані продовжити свою переможну серію, натомість склад «Мотору» не вражав кількістю. Тому не дивно, що «Мильськ» з перших секунд помчав вперед, змусивши гостей практично весь матч провести у захисті. Очікуючи такого розвитку подій, «авіатори» намагалися зіграти на контратаках, але катастрофічний брак у передачах зводив нанівець усі спроби, хоча нагод для проведення результативного випаду гості мали чималенько. Господарі ж продовжували завзято атакувати, захист «Мотора» не надто їм перешкоджав і лише Олександр Криворучко у рамці бився, як лев, раз за разом рятуючи свої ворота від небезпечних ударів. Та, як відомо, один у полі не воїн і як не намагався Олександр залишити ворота недоторканими, Володимир Тарасюк на 8-й хвилині відкрив рахунок потужним низовим ударом. А ще за 3 хвилини Артем Стеблевець першим встиг до відбитого м’яча і подвоїв перевагу господарів у рахунку.

По перерві ФК «Мильськ» став грати «по рахунку» дещо заспокоїв гру і намагався не дати «Мотору» можливостей скоротити відставання. Та навіть за такої гри роботи в Олександра Криворучка менше не стало і на 17-й хвилині Дмитро Іванов гарним ударом у верхній кут довів перевагу господарів до 3:0. Справу було зроблено, гості змирилися з поразкою, хоча за інерцією ще намагалися йти вперед. На передостанній хвилині Іван Саливончик з 6-метрової позначки встановив остаточний рахунок 4:0.

Таким чином, ФК «Мильськ» перемагає вдруге поспіль і піднімається на 8-у сходинку турнірної таблиці, а «Мотор» після цієї поразки втратив навіть теоретичні шанси на вихід у плей-офф.

Кращі гравці: Іван Саливончик – Олександр Криворучко