Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Савчук Анатолій/Савчук Анатолій




Про гру:

Черговий тур 15-го ювілейного чемпіонату з футзалу проходить у місті Нововолинську. ТТІ-Нововолинськ приймає команду МФК-Хорів.

Команди розпочали гру доволі жваво, хоча до 10-ї хвилини зустрічі рахунок був 0:0.

Гості в першому таймі мали територіальну перевагу, контролюючи м’яч на своїй половині поля, зрідка атакуючи. Господарі атакували, але неточні передачі при завершенні атак не дозволяли втілити свою перевагу.

Перша половина гри добігала кінця і здавалося, що матч закінчиться нульовою нічиєю. Господарі з цим погодитися не могли. На останній хвилині першого тайму господарі відзначилися голом, це зробив Андрій Нікітюк.

Друга половина зустрічі гри розпочалась в іншому ключі. Мабуть під час перерви тренери команди господарів внесли свої корективи. ТТІшники зіграли зовсім по-іншому.

Якщо перші п’ять хвилин сценарій першого тайму повторювався, то подальший перебіг гри був на користь господарів. Андрій Нікітюк на 19-й, 21-й, 25-й, 30-й хвилинах довів перевагу господарів до практично переможного рахунку. Свої 2 голи забив Данило Глушнюк на 16-й, 20-й хвилинах. Гості просто посипалися. Підключивши до атаки воротаря, припустилися декількох помилок, за що і поплатилися.

Щоправда на 17-й хвилині Микола Колядюк, а на 23-й хвилині Микола Басюк забили голи престижу.

7:2 на користь ТТІ-Нововолинськ.

На запитання до президента ТТІ-Нововолинська, які завдання стоять перед командою, відповідь була однозначно — перемога в чемпіонаті. Судячи по кількості вболівальників, які в цей непростий час відвідують ігри команди, думка реальна. Але основні матчі ще попереду.