Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Перед звітним туром «ІндастріалВест» утримував за собою третю сходинку турнірної таблиці, навіть не зважаючи на дві поразки поспіль від лідерів перегонів. Натомість, добряче оновленому складу демидівців не вистачає стабільності і команда видає то класні матчі проти сильних суперників, то втрачає бали у зустрічах з аутсайдерами. Господарі одразу спробували заволодіти ініціативою, але «Стир» був налаштований дати гідний бій і постійно турбував захист «зелено-білих». В першому таймі небезпечних моментів було обмаль, оскільки обидва колективи дбали перш за все за недоторканість власних воріт і м’яч знаходився переважно у центральній частині майданчика. Та, приспавши пильність суперників, гості зловили їх на помилці – на 11-й хвилині Едуард Хрипа «обікрав» захисника «ІндастріалВесту» поблизу власних воріт і пробив під самісіньку стійку без шансів для Андрія Поліщука. А поки господарі приходили до тями Сергій Цимбалюк здійснив вражаючий сольний прохід і завершив його невідпорним ударом у ту ж точку, що і Хрипа двома хвилинами раніше.

По перерві, змушений відігрувати відставання у 2 голи «ІндастріалВест» пішов вперед великими силами. Суттєвих здобутків господарям це не принесло, а от у «розріджений простір» в захисті раз за разом почали проникати демидівці. Вже в дебюті другого тайму Едуард Хрипа завершив швидку контратаку після перехоплення в центрі, а ще за кілька хвилин Сергій Цимбалюк результативно завершив черговий індивідуальний прохід. Справу було зроблено. Господарям не лишалось нічого іншого, як випустити п’ятого польового гравця. Але результату не приніс і цей останній засіб. На єдиний влучний удар Любомира Гаврилюка у верхній кут гості відповіли трьома своїми точними ударами, причому останню комбінацію завершив голкіпер «Стира» Павло Гресь, який і розпочав її від власних воріт.

Таким чином, «ІндастріалВест» зазнає неочікуваної нищівної поразки 1:7 і опускається в турнірній таблиці на 5-у сходинку, а «Стир» завдяки цій перемозі піднімається на 4-е місце.

Кращі гравці:Любомир Гаврилюк – Едуард Хрипа