Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Звиклі до баталій у Суперлізі Волині гравці «ЛСТМ» можуть собі дозволити в кожному матчі витрачати рівно стільки зусиль, скільки необхідно для досягнення результату. «Агромат» же навпаки, грав на межі можливостей, щоб дати достойний бій і максимально ускладнити життя досі непереможному лідерові. Номінальні гості розпочали зустріч у неспішному темпі, переконані у тому, що рано чи пізно «салатові» таки припустяться помилки. А якщо раптом ні, то Тарас Кабановобов’язково зможе придумати гольовий момент «з нічого».І вони мали рацію. «Агромат» захищався самовіддано, Валентин Рижук тягнув все, що летіло в рамку, але на 8-й хвилині захист гостей, немов загіпнотизований спостерігав, як Тарас Кабанов та Євген Котюн розіграли елегантну комбінацію і перший з них відкрив рахунок. Не зважаючи на забитий гол, «ЛСТМ» продовжив впевнено домінувати, подовгу контролюючи м’яч і розтягуючи оборонні побудови «Агромату». Господарям лишалося тільки «терпіти» в захисті і сподіватися на помилку суперника. І перед самою перервою вони дочекалися – Валентин Рижук закинув м’яч від воріт на хід Максиму Бондаренко, а той не зустрічаючи серйозного опору з боку захисника гостей підробив його собі зручно під ногу і метрів з 8-и потужно вистрілив у верхній кут без шансів для Миколи Фищука.

По перерві «ЛСТМ» вирішив не відкладати справу на останні хвилини і одразу притис «Агромат» до власних воріт. Не зважаючи на усі старання «салатових» доволі скоро гості знову були попереду – Михайло Зайчук невідпорно пробив у «дев’ятку», а ще за кілька хвилин після круговерті у карному майданчику Тарас Кабанов оформив дубль. Зрозумівши, що втрачати вже нічого, «Агромат» почав грати відкритіше, втім, попри достатню кількість хороших нагод біля обох воріт, рахунок змінився лише на останніх секундах зустрічі – настирний Максим Бондаренко реалізував вихід сам на сам.

Таким чином, «ЛСТМ» достатньо навіть нічиєї в останньому турі проти «Торпедо», щоб завоювати золото регулярної частини чемпіонату у Вищій лізі, а «Агромат», хоч і опинився у небезпечній зоні, має всі шанси позитивно вирішити питання з потраплянням до топ-8.

Кращі гравці:Максим Бондаренко– Тарас Кабанов