Гра


3: 3

Удари по воротах:

13
:
12

Удари у рамку воріт:

5
:
4

Сейви:

2
:
3

Фоли:

9
:
7

Матвіюк Роман/Хомич Олена/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Володимир/Волинець Юрій




Про гру:

Відкладена гра регулярного ювілейного Чемпіонату області  в Третій лізі між командами WHITE BAND та «Грифон» виявилася бойовою, цікавою, адже на поле вийшли лідер ліги і його найближчий переслідувач, який претендує на срібні нагороди.

        Тому гру команди розпочали без розвідки, прагнучи перехопити ініціативу і грати першим номером, але в то й же час не забували і про оборону.

        Гості поступово збільшують натиск і створили ряд небезпек біля воріт Максима Панька. Запам’яталися небезпечні удари  Богдана Компанійця, але голкіпер чітко реагував на підступні удари.

        Гості, захопившись власною атакою, пропустили у простій ситуації контр випад господарів і Сергій Секунда після філігранного пасу Дмитра Кутецького, відкриває рахунок зустрічі.

        Після забитого голу господарі активізувалися і заграли гостріше. Сергій Секунда з дальньої дистанції погрожував воротам гостей, а Владислав Марценюк плів мереживо у карному майданчику. Проте атакам господарів бракувало завершальної стадії.

        Друга половина тайму проходила за переваги гостей, які в певний момент заспокоїлися і пропустили атаку гостей по лівому флангу. Капітан команди Руслан Бродовський зробив простріл вздовж лінії воріт  і Геннадій Зюльков, зігравши на випередження зрівняв рахунок.

        Здавалося команди збережуть рахунок до перерви, але невгамовні Ткачук – Секунда за кілька секунд до завершення тайму забивають гол у «роздягалку» і виводять господарів вперед.

        У другому таймі господарі не стали відсиджуватися у захисті і з перших хвилин пішли у наступ, щоб збільшити свою перевагу в рахунку.

        Але і гості шукали шляхи для взяття воріт. Як належить капітанові, Компанієць вів за собою команду і сам гостро атакував, маючи непогану нагоду для взяття воріт, а також виводив на ударну позицію Василя Войтюка. Проте останньому бракувало влучності. І все ж наполегливість гостей привела до успіху.

        При виконанні штрафного Юрій Костіцин отримав пас по центру і гарматним пострілом, з лінії карного майданчика, пробиває захисні редути господарів, зрівнюючи рахунок.

        Господарів не влаштовував нічийний результат, тому вони знову пішли у наступ. При розіграші кутового Ігор Мацюк пробив по воротах, а Аркадій Ткачук в дотик спрямував м’яч у ворота. Господарі знову попереду.

        Гості після голу не пішли, а «полетіли» спасати гру. За 2 хвилини до закінчення вони заграли в 5 польових і така тактична перевага принесла їм успіх. За 35 секунд до закінчення гри Василь Войтюк дальнім ударом вражає ворота і спасає гостей від поразки.

        В подальшому команди зберегли рахунок і завершили матч бойовою нічиєю, яка зберегла їх на передових позиціях турнірної таблиці.

  Кращі гравці: Сергій Секунда – Богдан Компанієць