Гра


8 Тур Четверта ліга

Чемпіонат Волині: Регулярний, Військовий Ліцей,майданчик №1
4: 1

Хронометрист / Делегат:

Школьний Ігор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Всього по чотири матчі лишалося зіграти учасникам 15-го ювілейного чемпіонату Волині у найчисельнішому Четвертому дивізіоні, де за титули сезону 2022/2023 сперечається 12 амбітних колективів. Минулого сезону луцькі «центровики» грали в однойменній лізі, а їх суперник з ФК «Ратнів» боровся за титули в Шостому дивізіоні. Через об’єктивні зміни у футзальному господарстві області нинішня першість звела суперників разом та запропонувала помірятися силами в очному протистоянні в рамках 8-го туру. До звітного поєдинку суперники підійшли у різному настрої. Господарі з рахунком 6:2 обіграли одного з аутсайдерів ФК «Гірка Полонка», а ратнівці за непоганої гри поступилися другій команді дивізіону «Локі» 1:4. В турнірній таблиці FC «L.C.»  опанував третю сходинку із 15-ма заліковими балами, а гості із 10-ма очками розмістилися на сьомій позиції в зоні плей-офф.

Яскраве морозне сонце створювало гарну атмосферу  на майданчику, а суперники без розвідки почали шукати переможні рецепти. «Помаранчево-чорні» не відмовилися від традиційної зміни ігрових четвірок і вже на 3-й хвилині друга зміна організувала взяття воріт. Після точного пасу Олексія Колінюшко потужним пострілом в дев'ятку відзначився Сергій Баранов.

Відповідь прийшла доволі швидко із стандартного положення на лівому фланзі атаки. Автор єдиного голу у минулотижневому матчі з «Локі» забивний Владислав Січковський пробив стінку з двох гравців та відновив паритет.

Рахунок 1:1 попри активність опонентів змінюватися категорично не хотів. Час спливав, фолів більшало, емоції вирували, ненормативна лексика превалювала, а з конструктивізмом було так собі. Пролунав свисток і команди пішли на перепочинок.

Перерва більше пішла на користь лучанам, котрі менше ніж за хвилину після відновлення ігрового процесу вивели на ударну позицію кращого гравця матчу Олексія Колінюшко - 2:1.

Червоні спробували організувати швидку відповідь, але низка комбінацій гольових дивідендів не принесла. Як завзяті боксери на ринзі, суперники пішли в обіг ударами, але без нокаутуючої складової. Розв'язка на ступила на 25-й хвилині, коли Роман Юсюк наважився на дальній удар, а його партнер дезорієнтував голкіпера ФК «Ратнів» та зняв питання щодо переможця - 3:1.

А за секунди до сигналу про завершення та чергової суботньої сирени повітряної тривоги Віталій Корець відпрацював так званий «дембельський  акорд» та  підсумував протистояння – 4:1. Перемога дозволила «Луцьцентру» зберігти комфортну  призову позицію в турнірній  таблиці, а  ФК «Ратнів» вирішуватиме  завдання щодо потрапляння у плей-офф Абсолютної  першості.

Кращі гравці: Олексій Колінюшко - Владислав Ващук