Гра


8 Тур Четверта ліга

Чемпіонат Волині: Регулярний, Військовий Ліцей,майданчик №2
1: 5

Хронометрист / Делегат:

Остромецький Юрій(мол)/Гетьман Василь




Про гру:

З різним турнірним багажем підійшли суперники до звітної зустрічі. Не ладяться особливо  ігрові  здобутки в  нинішній першості Четвертої ліги в 2-ї команди  "БусМаркету", а от їх суперники з кожним туром все впевненіше виглядають в турнірних битвах і , безумовно, є претендентами на друге-третє місця в нинішній "регулярці", так як посунути з  турнірного олімпу  команду  ВНУ швидше за все нікому не вдасться.
   Як і належить фаворитам, гості з перших  хвилин  заволоділи повною ігровою ініціативою і почали створювати гольові моменти біля воріт номінальних господарів. Особливою активністю в складі червоних відзначався Ігор Янченко----вже на 2-хв він здійснив стрімкий рейд з лівого флангу своєї атаки на правий, по черзі залишивши позаду двох захисників "БусМаркету" і , випередивши  їх  воротаря Володимира Новака, проштовхнув "кругленького" на Ярослава Шморгуна. І хоча кут для пострілу по воротах був досить гострим, проте останній чітко справився зі своєю задачею і відкрив рахунок. Складалось враження, що гості легко розвинуть свій успіх, але цього не сталось і поступово гра  вирівнялась. Проте до перерви забитих м'ячів нечислені вболівальники, які спостерігали за грою, більше не побачили.
   Але згодом вони побачили яскравий, цікавий та ще й гольовий початок 2-тайму. Вже в першій своїй атаці по-перерві Богдан Цимбалов не залишає шансів зберегти свої ворота сухими В'ячеславу  Близнюку і відновлює рівновагу в рахунку, а заодно й інтригу в зустрічі. Та щойно футзалісти  Підгайцівської громади розпочали з центру майданчика, як Вадим Потоцький знову виводить вперед свою команду. Гра продовжувалась на зустрічних курсах, як гравці  "BM Group-2" могли неодноразово зрівняти рахунок, так і  ФК "Воротнів" мав кілька хороших нагод збільшити свою перевагу. Зрештою фортуна посміхнулась останнім, коли впродовж однієї хвилини вже згадуваний один з героїв 1-тайму Ігор Янченко красивими голами оформив свій дубль в матчі і практично зняв питання щодо переможця цієї битви. А на останній хвилині матчу  Вадим Потоцький став автором ще одного дубля в складі гостей і встановив підсумкові  1:5!!!
 КРАЩІ  ГРАВЦІ: Цимбалов  Богдан -  Янченко  Ігор