Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У звітному поєдинку зустрічалися дві команди, які піднялися до Вищої ліги з на ранг нижчого дивізіону. Цікаво, що чинні переможці Першої ліги з «Надії-2» минулого сезону більш ніж переконливо переграли «Акцент» у чемпіонаті області (5:0), однак поступилися підопічним Олександра Антонюка у Кубку АМФВ (1:2). А перед матчем між собою обидва колективи переслідували свою мету – колектив з Хорова намагався забезпечити собі срібні медалі вищолігової «регулярки», а хлопці, що представляють Княгининок – закріпитися у зоні плей-офф, адже у випадку перемоги могли стрибнути одразу на четверту сходинку таблиці!

У перші хвилини здавалося, що досить швидко «Надія-2» зуміє організувати відрив від суперників – гравці «Акцента» часто помилялися у захисті, однак Василь Фібіч своїми «сейвами» підчищав гріхи партнерів по команді, а коли після удару Юрія Савчишина був безсилий і він – на допомогу прийшла бокова стійка воріт. А у середині першого тайму несподівано забили номінальні гості гри: після прострілу Володимира Третяка м’яч залетів прямісінько у кут воріт, а Роману Кроту навіть не довелося замикати його – 0:1. Утім, як слід потішитися перевазі над суперниками «Акценту» не вдалося. Уже за хвилину Сергій Турко спочатку не використав вихід віч-на-віч з голкіпером, однак в наступній атаці все ж зумів у боротьбі викотити на самотнього Володимира Кліша, якому залишалося не схибити вже у порожню рамку – 1:1. Ще до перерви гравці «Надії-2» могли вийти вперед в рахунку, однак від можливого голу Юрія Савчишина в останню мить врятував Василь Фібіч, який виніс «кулястого», не давши тому повністю перетнути лінію воріт!

А от у другому таймі з інтригою не склалося, адже хорівчани зуміли налаштувати належну реалізацію своїх гольових можливостей. Уже на 17-й хвилині Володимир Кліш оформив «дубль» в матчі, переправивши м’яч у ворота з близької відстані, а ще за хвилину заслуженим голом після перехоплення на чужій половині майданчика відзначився Юрій Савчишин – 3:1. Минуло ще дві хвилини, і голкіпер «Надії-2» Дмитро Харченко вдало вкинув на Вадима Видихая, який довів рахунок до розгромного – 4:1. До слова, саме воротар номінальних господарів зустрічі не давав ніяких шансів «Акценту» запалити «двійку» напроти назви своєї команди на табло, а наприкінці зустрічі Видихай після індивідуального проходу поставив крапку в матчі – 5:1.

«Надія-2» у підсумку забезпечила собі срібні медалі змагань, і має навіть теоретичні, хоч і примарні, шанси на «золото» Вищої ліги у випадку, якщо зуміє за останній тур відіграти три очки у «ЛСТМ», а підопічні Олександра Антонюка намагатимуться посісти якнайвищу сходинку в зоні плей-офф Вищої ліги чемпіонату Волині.

Кращі гравці: Володимир Кліш – Володимир Третяк