Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались міцний " середняк" свого дивізіону - друга команда "Мідаса" , і колектив який ще не знав радості перемог у цьому чемпіонаті - "Мотор". 
Суперники перед цією грою були на шостій позиції - номінальні господарі , і гості звичайно ж з нулем у графі перемог були останніми у Третій лізі. Команда втратила всі шанси поборотись за зону плей-офф , тож на гру виходила спокійною та розкутою, що збільшувало їх шанси здобути бодай якісь залікові бали у " регулярці" .
Поєдинок розпочався досить жваво. Команди з перших хвилин хотіли показати свою перевагу, та першими відкрити рахунок. Краще це вдалося зробити "мідасівцям" і їхньому гравцю Миколі Митюку, який забив перший м'яч. Після цього пішла жвава гра з достатньою кількістю небезпечних моментів, які виникали біля воріт як однієї, так і іншої з сторін цього протистояння. Та як не намагались суперники пробити захисні редути одна одної в першому таймі зробити цього їм не вдалося. 
 Нічого не помінялось на початку другої половини. Така ж жвава гра і м'яч у дебюті тайму Сергія Грушевського який зрівнює рахунок у зустрічі і протистояння заграло новими яскравими фарбами.
  Безумовно нічия не входила у плани "Мідаса" , який бореться за те щоб вище піднятись у турнірній таблиці і отримати  "вигіднішого" суперника у плей-офф та вони великими силами кинулись вперед забивати , і таки змогли дублем Романа Голяна вийти вперед. Остаточно закріпив перевагу команди Владислав Гуц , який забив ще один м'яч та поставив кінцеву масну крапку у результат цього протистояння.
 Кращі гравці: Роман Голян - Сергій Грушецький.