Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була ще одна гра "середняка" та аутсайдера Третьої ліги. Перед цим туром "ветерани" вирішили всі питання для того щоб попасти у зону плей-офф і поборотись за звання Абсолютного чемпіона свого дивізіону. Натомість " татрафанівці" були передостанніми у лізі з п'ятьма заліковими балами і команді як повітря потрібна була перемога для того щоб продовжити боротьбу за омріяну вісімку. 
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись довше контролювати м'яч , та підловити опонента у швидкій контратаці. Моментів більше створювали гравці "Татрафану", та тут спрацювало правило "не забиваєш ти, забивають тобі" , що і зробив гравець із Струмівки Дмитро Томащук , який відкрив рахунок у зустрічі. Продовжили його гольову ходу Роман Фальфушинський та Ілля Януль, і команді Олександра Лисенка стало взагалі непереливки. Слід віддати належне молодим даруванням . Юні футзалісти продовжували гнути свою лінію, добре комбінуючи та пробиваючи по воротах, але прошити воротаря "ветеранів" в першій половині їм так і не вдалося.
 Рахунок змушував червоно - чорних іти вперед відіграватися і команда з перших секунд другого тайму кинулася вперед, та знову надійно діяв "китайський мур" у вигляді захисників та воротаря номінальних гостей.
 Летіли коштовні хвилини, а рахунок на табло спорткомплексу ВНУ залишався незмінним, що безумовно грало на руку хлопцям з приміського села. Це привело до того, що гравці "Татрафану" в кінці гри зрозуміли що в сьогоднішньому поєдинку їм вже нічого не світить і просто догравали зустріч результатом якої стала впевнена перемога чорно-білих. 
Кращі гравці: Андрій Карасійчук, Михайло Шевченко