Гра


6: 5

Удари по воротах:

32
:
31

Удари у рамку воріт:

17
:
19

Сейви:

14
:
11

Фоли:

9
:
5

Хомич Анатолій/Журибіда Володимир/Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались команди які боряться за різні завдання у "регулярці" . Якщо "вадрусівці" перед цим туром були на другому місці і продовжують боротьбу за медальний пєдестал , то "Хавест" знаходився на восьмій позиції, яка дозволяє колективу вийти у зону плей-офф, що для них на сьогоднішній день є завданням мінімумом. Так що сьогоднішня гра для суперників була дуже важливою і глядачі у спорткомплексі ВНУ очікували цікавого та змістовного поєдинку. 
 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а "Хавест" уже повів у рахунку. Це Олександр Згоранець зумів влучним ударом відкрити рахунок у зустрічі. Звичайно такий "холодний душ" негативно повпливав на чорно -білих і їм знадобилося трохи часу щоб прийти до тями та вирівняти гру. З плином ігрового часу поєдинок вирівнявся і переваги не було у жодної з сторін протистояння.
 В кінці тайму Андрій Кальчик всеж зумів зрівняти рахунок, а потім Олександр Якимчук і взагалі вивів свою чергу вперед, так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі "Вадруса".
 Такий результат звичайно не входив у плани хлопців з Підложців і вони великими силами кинулись відіграватися, що і дало результат у вигляді м'яча , автором якого став Олександр Згоранець і все розпочалось як кажуть "з нуля''.
 Всередині тайму емоції почали зашкалювали . Боротьба велась на кожному клаптику майданчика. Суперники не жаліли ані себе, ані свого опонента для того щоб здобути перевагу. У цій боротьбі більше пощастило "вадрусівцям'' , які м'ячами Дмитра Журавського , Василя Лойка, та Олександра Якимчука зуміли схилити шальки терезів на свою користь. 
В кінці гри м'ячі посипались як з "рогу достатку ''. Авторами їх стали Назар Юхимюк, Юрій Яковлєв, та все той же Олександр Якимчук і рахунок став мінімальним на користь "Вадруса". Як не намагалися гравці  ''Хавеста'' бодай зрівняти рахунок , зробити їм цього так і не вдалося.
 Кращі гравці: Олександр Якимчук, Олександр Згоранець