Гра


6: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

У 8-му,  передостанньому турі регулярного ювілейного чемпіонату Волині в другій лізі, зустрілися дві амбітні команди, одна з яких претендувала на місце в призовій трійці, але зробила зупинку за крок до фінішної прямої.

           Гру команди розпочали спокійно, підлаштовуючи кожна - кожну під свій стиль гри. Відсоток володіння м’ячем був більший у гостей, а господарі тримали міцну оборону.

           Небезпеку воротам господарів створювали почергово Вадим Симонович та Михайло Устяк, які могли відкрити рахунок у грі вже на початку зустрічі. А в одній з швидких контратак Віктор Воробей асистував на Петра Кушніра і гості відкривають рахунок.

           Забитий гол оживив гостей і вони нарощували натиск, який дозволив Михайлу Устяку вивести на ударну позицію Сергія Чопа, який вдруге засмутив господарів.

           Перша половина пройшла за повної переваги гостей. Господарям вони залишили можливість для атак лише з дальньої відстані. Але надійно працював в рамці Віталій Романюк, який не тільки реагував на влучні удари «Надії», але вміло керував обороною.

           Під завісу тайму Олександр Стасюк «закрутив» голову захисту господарів і втретє засмутив хорівчан.

           Отримавши гандикап у три м’ячі, гості в кінцівці пропустили контр випад у виконанні Лизогуба Романа і Островського Олега, останній з яких скоротив рахунок.

           В подальшому гості не допускалися помилок при контролі м’яча і довели переможний рахунок до закінчення тайму.

           Другий тайм став переломним у грі. Героєм став Олег Островський.  

           З перших секунд господарі кинулися на штурм і вже на початку тайму скоротили рахунок. Другий гол на свій рахунок записав Олег Островський. «Надія», окрилена успіхом ще більше атакувала і через хвилину Олег Островський, забивши свій третій м’яч, зрівняла рахунок.

           Пропустивши третій гол, гості нарешті прийшли до тями і стали грати активніше і гостріше. Швидкості зросли. Вадим Симонович вивів на ударну позицію Сергія Березюка і той забиває четвертого.

           За хвилину господарі провели результативну атаку і Павло Плісак відновлює статус кво, а ще через декілька секунд Олег Островський забиває свій четвертий гол і вперше виводить господарів вперед.

           Господарі в подальшому штурмували ворота Віталія Романюка і Лизогуб Роман збільшив рахунок.

           Кінцівка гри пройшла за явної переваги гостей. М’яч останні дві хвилини не покидав половини поля господарів. На останній хвилині Вадим Симонович не реалізував 10-метровий. І  в подальшому штурм гостей не дозволив їм змінити рахунок гри.

    Ото ж, чергова поразка одного із потенційних медалістів, а гості закріплюються на 6 позиції в турнірній таблиці.

  Кращі гравці: Олег Островський – Сергій Чоп