Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

У 8-му турі регулярного ювілейного чемпіонату Волині в другій лізі, лідер екзаменував аутсайдера. І завдяки «зіркам» у своєму складі, вже у першому таймі вирішив долю гри на свою користь. Але все по порядку.

Як і очікувалося, господарі з перших секунд пішли у наступ, не забуваючи про оборону. Петро Шелест був близьким до взяття воріт, але бездоганно в рамці грав Віталій Калюга.

Господарі чітко організували захист, а при нагоді робили гострі випади. Проте їх атаки захлиналися на підступах до карного майданчика і їх дальні удари ставали лише розминкою для Сергія Подопригори.

 Героєм першої половини гри і в цілому став настирливий Олег Юрчук, який взявши гру на себе, завдяки філігранній техніці, тричі засмучував господарів.

За повної переваги у класі і тактичних атакуючих діях, гості ще двічі у першому таймі змусили новаторців розпочинати з центра поля. Авторами голів були Олександр Антонюк і Петро Шелест.

Дещо заспокоївшись, створивши гандикап у 5 м’ячів, гості пропустили контрвипад господарів і Роман Фібіч скоротив рахунок. Але цей гол виявився єдиним для них у цій грі.

Після забитого голу кінцівка першого тайму за господарями, але рахунок залишився незмінним.

У другій половині господарі пішли у наступ, щоб протистояти лідеру. Перші 5 хвилин гості не зробили жодного удару по їх воротах. Але зусилля не принесли їм успіху. Клас гравців і досвід дає своє.

Володимирівка мала повний контроль гри упродовж тайму і слушні нагоди для взяття воріт не реалізували Заболотний і Барабаш.

А в одній з атак Ігор Барабаш сильно пробив з середньої дистанції і м’яч рикошетом від Тараса Лози затріпотів у сітці воріт Віталія Калюги.

Кінцівка гри пройшла в атаках обох команд, але безрезультатно.

Фінальна сирена зафіксувала чергову переконливу перемогу лідера ліги з рахунком 6:1, який зміцнив своє турнірне становище і вже на 4 пункти випереджає свого найближчого переслідувача.

 Кращі гравці: Роман Фібіч – Олег Юрчук