Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

У 8 турі Третьої ліги, регулярного ювілейного чемпіонату  Волині з фут залу зустрічалися команди, які були і залишилися сусідами по турнірній таблиці.

            Початок гри пройшов у спокійному темпі. Обидві команди грали обережно, вивчаючи та пристосовуючись до стилю гри суперника.

            Першим заграли гостріше господарі, на що гості огризалися і відповідали небезпечними моментами.

            Запам’ятався удар в падінні у виконанні Івана Саливончика, але м’яч після його удару просвистав над поперечиною.

            Господарі завдяки довгій лаві запасних, роблять часті заміни, щоб утримувати високий темп гри, завдяки чому перехопили ініціативу.

            Гості діяли від оборони на контратаках і могли щонайменше двічі досягти успіху.

            Стримавши натиск господарів, дубнівські футзалісти у кінцівці тайму заграли швидше і їх наполегливі атаки привели до взяття воріт. Блиснувши індивідуальною майстерністю, Андрій Захарчук, з кута майданчика послав кулястого у дальню «дев’ятку» воріт Валерія Тятюка.

            Гості ще збільшили натиск, але рахунок до кінця тайму залишився мінімальним на їх користь.

            Другий тайм розпочався з атак гостей. Кіпер господарів, один з героїв гри, відбивав небезпечні влучні удари від Олега Равського і Андрія Чернова. Сергій Досхуч фінтами розривав захист господарів. Перша половина другого тайму пройшла на половині поля команди з Мильська.

            А що ж господарі. Лише зрідка робили вдалі спроби у бік карного майданчика гостей.

             Друга половина тайму також за гостями. Вони більший відсоток часу володіли м’ячем і створили більше небезпек біля  воріт надійного Валерія Татюка. Лише його надійна гра як на лінії воріт, так і на виходах, не дозволила дубнівській команді збільшити рахунок.

            Але один у полі не воїн. І він не зміг протистояти підступному удару Дмитра Гринишина, який прокрався крізь оборону господарів і подвоїв перевагу.

Після голу знову темп гри зріс і почалися «футбольні каруселі».

За хвилину до закінчення гри, господарі пішли в ва - банк, щоб спасти хід гри і заграли в 5 польових. Але їх зусилля були марними.

Сирена зафіксувала перемогу ФК Дубнівська, який у підсумку також обійшов свого суперника у турнірній таблиці, зрівнявшись за очками з Луцькими пекарями. 

 Кращі гравці: Валерій Татюк – Андрій Захарчук