Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

До звітного поєдинку команди підходили у різному настрої. Хлопці з «West Side» ризикують не потрапити до плей-офф Першої ліги, де вони зазнали поразок у двох поспіль останніх поєдинках, тож окрасою сезону для них міг стати кубковий фронт. Те ж саме можна сказати й про «Вишків», який у попередньому раунді Кубка АМФВ досить несподівано пройшов вищоліговий «Kroshu Lutsk», але ці хлопці в новому році також суттєво підправили положення й у Другій лізі Волині, здобувши 7 очок у трьох матчах.

Цей настрій на початку матчу десь і передався гравцям «Вишкова», які хоч і не виглядали зібраними оптимальним складом на гру, але володіли ініціативою та постійно обстрілювали ворота «Західняків» небезпечними ударами. А на 8-й хвилині гри вони нарешті відкрили рахунок: Ілля Грушецький потужно та точно пробив після розіграшу штрафного – 0:1. Незважаючи на пропущений м’яч, гравці «West Side» зуміли вирівняти гру і навіть перехопити ініціативу в ній наприкінці тайму, і воротареві «Вишкова» Віталію Остапуку довелося декілька разів виручати команду, аби на перерву вона вирушила з перевагою в рахунку.

У другому таймі номінальні гості воліли збільшити перевагу в рахунку, однак свої атаки та моменти не реалізували, а на 15-й хвилині – взагалі пропустили від Максима Онищука – 1:1. Загалом, гравці «Вишкова» часто пробивали по воротах, намагалися демонструвати неабияку техніку володіння м’ячем, однак це результату не приносило. А от суперники діяли простіше і знову святкували, коли Михайло Бачинський під час швидкої контратаки ударом у дальню «дев’ятку» реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 2:1! Гравці «Вишкова» намагалися посилити тиск на ворота суперників та перевести гру бодай до серії післяматчевих пенальті, а наприкінці поєдинку пішли грати п’ятьма польовими. Утім, це все принесло лише два голи у порожні ворота від гравці «Вест Сайду» Максима Онищука та Олександра Христюка, які сформували підсумковий рахунок матчу – 4:1.

Таким чином, «West Side», здобувши лише одну перемогу в Першій лізі чемпіонату Волині, увійшов уже до четвірки найкращих команд Кубка АМФВ!

Кращі гравці: Михайло Бачинський – Ілля Грушецький