Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

В цій чвертьфінальній грі " прогресивного'' Кубку зустрічались представники Другої ліги.
 По різному складається футзальний сезон у цих команд. Якщо представники третьої команди " Надії '' в ''регулярці'' перед останнім туром знаходились в середині турнірної таблиці, і вже гарантували собі місце у плей-офф, то у команди з Горохівщини справи йдуть ''не дуже '' . Колектив втратив всі шанси на попадання в омріяну вісімку, тож головне завдання у неї зараз саме на вдалі виступи у Кубку і для цього їм потрібно перемагати саме у цій грі. 
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна із сторін протистояння не форсувала подій, намагаючись надійно відіграти у захисті, та підловити опонента у швидкій контратаці. 
Летіли коштовні хвилини, а забитих м'ячів все не було і не було. Звичайно взнаки у грі ''Надії'' давалось і те , що грала команда однією пятіркою, без замін, що давало опоненту додаткову можливість вдало використати для себе цю перевагу. Та як не намагалися команди відкрити рахунок, зробити цього в першому таймі їм не вдалося. Нічого не помінялось і на початку другого тайму. Такаж некваплива гра з надією на контратаку. 
 Перевернув все момент біля воріт ''Новатора'' в середині тайму ,коли Роман Лизогуб зумів пробити воротаря суперника. Практично одразу подвоїв його Олег Островський на що відповів Павло Бойко і поєдинок ''заграв новими яскравими футзальними фарбами''. Швидкості одразу виросли , гра стала значно цікавішою і вболівальникам стало значно веселіше дивитись за протистоянням. 
 Номінальні гості кинулись відіграватися, і як кажуть ''попали у полон''. У одній з атак Олег Островський підловив суперника та поставив масну крапку у результат цього протистояння. 
Кращі гравці: Роман Лизогуб - Павло Бойко