Гра


0: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда




Про гру:

Програму матчів Суперліги у віковій категорії U-13 відкривала зустріч «Ладомир» - «Іква-Стир». Пята команда дивізіону на майданчику СК ВНУ приймала аутсайдера та виглядала фаворитом у звітному протистоянні.

«Піднімай голову! Грай в м'яч!!», - командував своїм вихованцям наставник Ікви Сергій Вишневський з дебютних хвилин поєдинку з дівочим колективом, який спробував з перших хвилин притиснути опонентів до власних воріт. Хлопці у формі легендарної «Барселони» до середини першого тайму впевнено тримали захист. Але коли на лівому фланзі атака салатових на ударній позиції з'явилася 7-й номер Вікторія Савкіна рахунок став 1:0 на користь команди з найдревнішого міста Волині. Ближче до завершення першої половини гри Віка встигла оформити дубль, а її партнерка по команді Зоряна Гладка підбила підсумок тайму – 3:0.

Після відновлення ігрового процесу Софія Коновалова збільшила перевагу до чотирьох пунктів, практично знявши питання щодо переможця зустрічі. Юні футзалісти з Рівненщини, на яких очікував суботнього дня ще один суперник в особі команди «Волинь 10» залишаються останніми в «турнірці», а «Ладомир» на п’ятій позиції продовжує боротьбу за призові місця, відстаючи від медального заліку всього на 2 пункти.