Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Шульгач Андрій/Голоскоков Дмитро




Про гру:

Суботню програму матчів завершували учасники Кубку Мрії, котрі грають в 15-му ювілейному чемпіонаті Волині у Четвертому дивізіоні. ФК «Ратнів» після 8-го туру знаходиться в зоні плей-офф на 7-й позиції, а юнаки з «Respect-3» з тьрома заліковими балами передостанній в «турнірці». Але кубок є кубок.

«Червоні» почали по господарські, але юні «поважні» швидко огризулися кількома моментами, які створив граючий тренер лучан Андрій Тучкевич. Кубкове напруження відчувалося в кожному епізоді, поки двічі поспіль не відзначилися гравці ФК «Ратнів» - забивний Владислав Січковський та швидкий Вадим Будянський. Фатальною для номінальних гостей виявилася 4 хвилина гри. Аби виправити ситуацію тренерському штабу біло-блакитних довелося брати ранній тайм-аут. Цей крок вагомих дивідендів не приніс, проте суперник забив втретє. Вихід два в один завершив повний тезка екс-гравця київського «Динамо» Владислав Ващук.

За півтори хвилини до завершення першої половини гри лише диво не дозволило «респектабельним» відіграти один м'яч. Підступний «селект» замість сітки влучив у стійку. А згодом після пострілу в стійку протилежної рамки пролунала сирена на відпочинок.

По перерві воротарське мистецтво довелося демонструвати лучанину Андрію Ткачуку, який відверто врятував  свій колектив від неминучого голу. Але й ветеран був безсилим в епізоді на 18-й хвилині, коли дубль оформив кращий гравець матчу Вадим Січковський. А далі протягом хвилини Артем Лясковський повторив досягнення товариша по команді -  6:0.

Інтрига в кубковому протистоянні вмерла остаточно, перетворившись в протокольний звіт чвертьфінального поєдинку. Хоча два м’ячі престижу лучани зуміли забити наприкінці зустрічі.

Кращі гравці: Вадим Січковський - Андрій Тучкевич