Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Максимов Дмитро/Голоскоков Сергій




Про гру:

Обидва суперники достроково вирішили питання щодо потрапляння в зону плей-офф Абсолютного чемпіонату, а потужний «Атлетик» в додаток до всього закрив питання золотих нагород «регулярки». Тому єдиним інтригуючим питанням у звітному поєдинку 9-го туру Першої ліги 15-го ювілейного чемпіонату Волині було: «Чи втратить бодай один заліковий бал колектив з Млиніва?»

Весь перший тайм звітної зустрічі суперники провели в обміні гострими моментами і при цьому примудрилися відпрацювати без жодного фолу. Щоправда, із голами було без щедрот. «Атлетичний» фаворит намагався діяти першим номером, а за кермом «Камазу» на тренерському містку впевнено рулив діями господарів досвідчений Олег Юрчук. На майданчику ж СК ВНУ найбільше бажання забивати голи традиційно демонстрував Тарлан Гаджиєв. Саме 23-й номер на 14-й хвилині забив єдиний м'яч у грі, що у підсумку виявився переможним. Не варто перераховувати всі моменти другого тайму, але всі спроби «Атлетика» відзначитися  нівелював захист господарів та голкіпер червоно-чорних Іван Левчук, якого визнали кращим гравцем матчу. Автор же переможного голу Острожецької команди Тарлан Гаджиєв встиг підкорегувати протокольні показники, забравши нуль з графи «фоли» та отримавши «гірчичник».

Після поєдинку травмований гравець діючих чемпіонів «регулярки» ОЛександр Лисенко жартома помітив: «Не було папи і стався перший скрудж. Звичайно, що під прізвиськом папа переховувався автор гумористичного меседжу, а терміном Скрудж футболісти часто сленгують поразки, а не ім'я анімаційного качура мільйонера Макдака. Поразка не похитнула чемпіонську позицію «Атлетика»,  якому в плей-офф грати перший раунд з ФК «Пірванче». А бойовий «Камаз-Агро» в чвертьфіналі спробує у двох спробах «деіндустріалізувати» луцьку команду «Industrial West».

Кращі гравці: Іван Левчук - Олександр Халик