Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Максимов Дмитро/Голоскоков Сергій




Про гру:

Свій останній матч «регулярки» 15-го ювілейного чемпіонату Волині «Волинь Угринів» розпочинала з передостанньої позиції в турнірній таблиці першості, маючи в своєму активі три залікових бали, а в пасиві втрачені шанси потрапити до плей-офф. Суперник колективу із Луцького району АСК «Забороль» вибула із боротьби за медальний залік, але явно була не проти покращати своє становище перед стартом Абсолютного чемпіонату. Підопічні Віктора Воробея в кожному матчі сезону 2022/2023 демонстрували сміливий футзал і бажання грати «від себе» не зважаючи на статус суперника.

Старт поєдинку 9-го туру в Першій лізі виявився доволі активним.

Одним із самих заряджених на гольові досягнення в дебюті звітного матчу виглядав гравець волинян Вахтанг Машава.. Наприкінці першої третини тайму лише стійка каркасу АСК стала на заваді взяття воріт після пострілу в дальній кут. Але на 8-й хвилині «селект» такі знайшов шлях до сітки Забороля, коли Вахтанг відпасував на Вадима Поліщука, який не мав права схибити в цьому епізоді гри. 1:0 - підсумок першої частини напруженого протистояння, в якому важко було надати перевагу комусь із суперників.

Після відновлення гри гостям знадобилося менше двох хвилин, аби вивести на ударну позицію  Олега Войтюка та відновити паритет. А далі енергетика та емоційні підказки граючого тренера гостей Віктора Воробея далися в знаки і Сергій Березюк в гольовому епізоді не схибив - 1:2. Але кращий гравець у складі Угриніва, невтомний Вахтанг Машава добився свого і рахунок зрівняв.

На 20-й хвилині на авансцену принципового протистояння вийшов досвідчений Віктор Воробей і на власному прикладі продемонстрував, як треба забивати - 2:3.

Після тайм-ауту Угриніва дивіденди від тренерської наради були нараховані на користь АСК «Забороль», адже протягом хвилини Михайло Устяк та Сергій Чоп своїми гольовими моментами скористалися на 100%.

Спроба господарів врятувати гру за рахунок п'ятого польового виявилися невдалою і дубль Олега Войтюка зняв усі питання щодо переможця у протистоянні. Угринівці попри старання та непоганий футзал поза плей-офф, а хлопцям з Луцького району доведеться в двох раундах чвертьфігалу Абсолютної першості доводити свій фах у битві із хорівською «Надією-3».

Кращі гравці: Вахтанг Машава  - Віктор Воробей