Гра


4: 8

Хронометрист / Делегат:

Максимов Дмитро/Голоскоков Сергій




Про гру:

Обидва суперники достроково вирішили питання щодо потрапляння в зону плей-офф Абсолютного чемпіонату, хоча восьма та сьома позиції навряд чи задовільнили амбітні колективи на фініші. Тому в звітному поєдинку  9-го туру Першої ліги 15-го ювілейного чемпіонату Волині на кону було покращання диспозиції у сітці плей-офф наступного етапу обласних змагань сезону 2022/2023.

В гру команди не вийшли, а вскочили, відпрацювавши у дебюті на максимальних швидкостях. Більш ретельно до справи підійшли «поважні», котрі після розвідки боєм вивели на 3-й хвилині на ударну позицію Олексія Мовчана - 0:1.

У відповідь FC «Hawest» пульнув у дальню стійку замість сітки. Не забиваєш ти - забиває лучанин Іван Сидорук. Сьомий номер  лучан протягом 8-ї хвилини оформив дубль і запалив на табло комфортну для FC «Respect» комбінацію цифр 0:3.

Такий перебіг подій стовідсотково не влаштовував номінальних господарів, котрі намагалися знайти шпарину в захисних побудовах «респектабельного» колективу. Це вдалося зробити на  10-й хвилині Ігорю Білітюку, який розмочив рахунок та надихнув команду до нових звершень. Але до перерви рахунок не змінився  

Через три хвилини після відновлення гри на авансцену звітного протистояння в чергове вийшов кращий гравець матчу Іван Сидорук і продемонстрував «фокус із шляпою». А ще за мить для «Хавеста» ситуація ускладнилася максимально. Автогол та влучний постріл  з лівого флангу атаки у виконанні Геннадія Боровського зробили рахунок 6:1 на користь лучан. 

Після вдалої реалізації моменту гравцями з Рівненщини з авторством Вадима Остапчука номінальні гості спробували притиснути «Респект» до власних воріт за рахунок п'ятого польового. Проте у «селекта» не було бажання потрапляти у сітку до 25-ї хвилини, коли Ігор Білітюк  оформив дубль - 3:6.

Як і його опонент з Луцька Іван Сидорук, «хавестівець» Ігор Білітюк також вирішив відзначитися хетриком і реалізував своє бажання під час виконання пенальті.

Інтрига відновилася, але дубль «поважного» Олексія Мовчана на 28-й хвилині нівелював гольові здобутки суперника.

На останок матчу Іван Сидорук відмітився покером. 4:8 і перемога FC «Respect-2» нічого не змінила в турнірній  диспозиції. Рівненському колективу в Абсолютній першості доведеться добряче попрацювати в двох матчах першого раунду з діючим чемпіоном «регулярки» Другої ліги «Володимирівка Ветеран». А «поважні» спробують вибити на чвертьфінальні стадії амбітний «Вадрус».

Кращі гравці: Ігор Білітюку - Іван Сидорук