Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Горун Валерій/Волинець Юрій




Про гру:

Гра останнього туру Регулярного ювілейного чемпіонату в Першій лізі за своїм значенням була важливою для обох команд, адже  лише перемога гарантувала господарям другу позицію в турнірній таблиці. В той час за позитивного результату на свою користь, гості претендували б на третю сходинку.

            Тому гра розпочалася в спокійному темпі. Обидві команди грали обережно і подовгу контролювали м’яч. В одній з атак, на початку зустрічі, несподіваним підступним ударом з носка, Дмитро Ковальчук послав м’яч під поперечину воріт гостей.

            Повівши в рахунку господарі заграли швидше, подовше розігрували мяч, збільшивши кількість гольових моментів біля воріт суперника. Проте яскравих атак зі сторони обох команд не було.

            Гості, лише на 11 хвилині, завдяки Сергію Цимбалюку, зробили першу спробу вразити ворота Олександра Шпарука. Але останній чітко грає у воротах. Ще за хвилину Олександр врятував свої ворота, після виходу сам на сам Володимира Колесника.

            Зловивши кураж, кінцівку тайму гостріше провели гості, проте рахунок не змінився і за мінімальної переваги господарів команди пішли на обмін воротами.

            Друга половина розпочалася без активних дій обох команд. Темп гри невисокий.

            У другій половині тайму гості заграли швидше і провели ряд небезпечних контр випадів. Мав нагоду зрівняти рахунок Артем Ступницький, але в завершальній стадії йому не вдалося переграти воротаря господарів.

            Стримавши пориви гостей, господарі провели контратаку і комбінація Бондарчук – Трофимчук завершилася взяттям воріт останнім .

            Після забитого голу гра знову загострилася і стала швидшою. Почалися «футбольні каруселі».

            Кінцівка гри знову за гостями. Вони не згідні з рахунком і кинулися спасати гру. За 3 хвилини вони заграли в 5 польових, щоб розіграти зайвого. І така тактика принесла їм успіх. За 2 хвилини до закінчення Сергій Цимбалюк влучно пробив штрафний удар з 10 метрів від воріт і м’яч повз стінку влетів у «дев’ятку» воріт.

            Інтрига зростала. «Стир» продовжив натиск в 5 польових, щоб спасти гру але … всі спроби не привели до бажаного результату.

            Ото ж перемога господарів з мінімальним рахунком, забезпечила їм недосяжну 2 позицію в турнірній таблиці, а гостям лишалося чекати результат зустрічі між командами «Industrial West» і «West Side», яка мала вирішии їх остаточне місце в турнірці.

 Кращі гравці – Сергій Трофимчук - Сергій Цимбалюк