Гра


0: 0

Хронометрист / Делегат:

Горун Валерій/Волинець Юрій




Про гру:

Остання гра 9 туру Регулярного ювілейного чемпіонату в Першій лізі теж мала на собі тяжбу остаточного розташування команд у турнірній таблиці. Адже за позитивного результату господарі претендували як мінімум на четверту сходинку, а гості на попадання в останній вагон плей – оф.

            Тому знаючи результат між командами FC «Traders» - ФК «Стир Демидівка», господарі з перших хвилин заграли першим номером і їх атаки були гострішими. Вони більше контролювали м’яч і завдали більше ударів по воротах суперника.

            Стовідсоткову нагоду для відкриття рахунку мав Любомир Гаврилюк, але Андрій Стефановський діяв безпомилково.

            Доречно відзначити надійну гру воротарів обох команд у першому таймі, завдяки діям яких вдалося зберегти ворота обох команд недоторканими.

            Другий тайм команди розпочали спокійно. Господарі не нагнітали обстановку і діяли врівноважено, адже нічия їх також влаштовувала і також покращувала їх турнірне становище. Відсоток володіння м’ячем у них вищий, атаки були більш різноплановими.

            Гості чітко грали в обороні, стримуючи порив господарів, а при нагоді, швидко контратакували. Проте Андрій Поліщук не раз відзначався надійною грою у воротах і на виходах.

            За таких «футбольних каруселей» пройшла майже вся друга половина гри.

             Активізувалися команди лише у кінцівці гри. За 4 хвилини господарі заграли в 5 польових, щоб досягти 100 % успіху. Вкотре на вістрі атак Корень і Василюк, але на заваді м’яча знову голкіпер гостей, який виручає свою команду.

            В свою чергу захопившись атаками в 5, могли господарі і пропустити. Гості двічі на останніх секундах могли їх покарати після перехоплення м’яча. Але їм двічі не пощастило влучити у пусті ворота господарів з свого карного майданчика.

            Ото ж бойова нічия, як залишила гостей на передостанній сходинці турнірної таблиці, а  «Industrial West», набравши 14 залікових пунктів, обходить  

 ФК «Стир Демидівка» на 1 пункт, посідаючи в підсумку 5 місце.

 Кращі гравці – Вадим Корень – Андрій Стефановський